Ek2ooo Megapat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #1 Merhabalar. Ben flashıma Linux yazarken yanlışlıkla diski formatladım. Daha doğrusu silindi. Bunları geri getirmenin yolları var mıdır?
Merhabalar. Ben flashıma Linux yazarken yanlışlıkla diski formatladım. Daha doğrusu silindi. Bunları geri getirmenin yolları var mıdır?
Cem Bey Hectopat Katılım 19 Aralık 2017 Mesajlar 130 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #2 Benim bir zamanlar kullandığım Recuva adlı bir program vardı, her dosyayı kurtaramasada bana faydası oldu diyebilirim. Eğer içindekiler çok önemliyse ve programla kurtaramıyorsan bu işi profesyonel şekilde yapan bilişim uzmanları var.
Benim bir zamanlar kullandığım Recuva adlı bir program vardı, her dosyayı kurtaramasada bana faydası oldu diyebilirim. Eğer içindekiler çok önemliyse ve programla kurtaramıyorsan bu işi profesyonel şekilde yapan bilişim uzmanları var.
odell Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 369 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Ekim 2018 #3 Recuva'yı ben de öneririm bir dene.
Ek2ooo Megapat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #4 Recuva'yi denedim ancak karşıma acayip karışık bir data sundu.