Flash bellekten virüs bulaşmış mıdır?

EYPROTR

Decapat
Flash belleğimde Kurulum TV'nin GTA SA RAR içinde oyunu varmıştı. Ben de flash belleklerimi Kaspersky ile taratıyordum. Taratırken o RAR taratıldığını gördüm bende Dosya Gezgini'ni açıp USB belleğe sağ tıklayarak hızlı biçimlendirdim. Hiç USB'nin dosya dizinine girmedim, RAR'ı açmadım. Fakat dosya gezgininde sol tarafta USB'nin tiki açık ve altında o RAR gözüküyordu ama açmadım. Sizce virüs bulaşmış mıdır?
Yoksa ben mi çok abartıyorum?
Not: Auto run yani otomatik USB açma kapalıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır bulaşmamıştır.
Bulaşsa bile Kaspesky ile tarama yaparsınız sorun varsa da çözülür zaten.
Buyrun orjinal oyun burada.
Şu anda steam de definitive edition satılıyor klasik versiyon yok o yüzden de bu linki verdim size.

Ben kurulum TV'den indirmiştim o RAR'ı kalmış içinde silmemişim. Tam tarama yapıyorum ama bir şey çıkmaz herhalde.

Ben oynamayacaktım zaten flash belleklerim temiz mi diye taratırken denk geldim.

Ben kurulum TV'den indirmiştim o RAR'ı kalmış içinde silmemişim. Tam tarama yapıyorum ama bir şey çıkmaz herhalde.
Oyunu İnternet archive sitesinden edinin.
Ayrıca virüs çıksa bile Kaspesky hepsini temizleyecektir.

Kaspersky sildiğinde virüs geride iz bırakmaz değil mi yani kalıcı bir şekilde silinir.

Kaspersky sildiğinde virüs geride iz bırakmaz değil mi yani kalıcı bir şekilde silinir.
Kaspersky ın işi o zaten.
Sistemin açılamayacak durumda olsaydı bile kaspersky ın virüs temizleme aracı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Antivirüs programı çoğu zaman yeterli gelir zaten bu araç daha da ağır virüsler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…