Flash belleğimde Kurulum TV'nin GTA SA RAR içinde oyunu varmıştı. Ben de flash belleklerimi Kaspersky ile taratıyordum. Taratırken o RAR taratıldığını gördüm bende Dosya Gezgini'ni açıp USB belleğe sağ tıklayarak hızlı biçimlendirdim. Hiç USB'nin dosya dizinine girmedim, RAR'ı açmadım. Fakat dosya gezgininde sol tarafta USB'nin tiki açık ve altında o RAR gözüküyordu ama açmadım. Sizce virüs bulaşmış mıdır?
Yoksa ben mi çok abartıyorum?
Not: Auto run yani otomatik USB açma kapalıydı.
Flash belleğimde Kurulum TV'nin GTA SA RAR içinde oyunu varmıştı. Ben de flash belleklerimi Kaspersky ile taratıyordum. Taratırken o RAR taratıldığını gördüm bende Dosya Gezgini'ni açıp USB belleğe sağ tıklayarak hızlı biçimlendirdim. Hiç USB'nin dosya dizinine girmedim, RAR'ı açmadım. Fakat dosya gezgininde sol tarafta USB'nin tiki açık ve altında o RAR gözüküyordu ama açmadım. Sizce virüs bulaşmış mıdır?
Yoksa ben mi çok abartıyorum?
Not: Auto run yani otomatik USB açma kapalıydı.
Grand Theft Auto: San Andreas PCFalse positiveThere is a folder called HOODLUM inside the ISO that contains the game's crack. Most likely your antivirus will...
archive.org
Buyrun orjinal oyun burada.
Şu anda steam de definitive edition satılıyor klasik versiyon yok o yüzden de bu linki verdim size.