Flash disk 4 GB üstünü kopyalamıyor

OlivePigeon

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dell Optiplex 7050 Hackintosh
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar, bende 2 tane 32 GB SanDisk Cruzer Blade flash disk var. Sorunum: 1 tane 45 GB boyutundaki klasörü WinRAR ile 2 adet 21 GB dosyaya böldüm ve birinci flash diske 20 GB'lık 1. parçayı sıkıntısız kopyaladım fakat aynı şeyi 2. flash diske yapmak istediğim zaman dosyanın 4.4 GB'lık kısmını kopyalıyor ve hata veriyor. Bunun ilk başta flash diskin FAT32 formatlı olduğu içindir diyerek tekrardan NTFS ile tekrar formatladım ama gene aynı yerde aynı hatayi veriyor.
Dosyayı kopyalamaya başlamadan önce bana böyle bir uyarı veriyor:

Ama flash diskimin içi boş:

Daha sonrasında bir de Windows 7 üzerninde denedim ama yine aynı yerde 'parametre hatalı' uyarısı verdi.
Acaba sorun nedir?

Bu bilgisayar kısmından sürücüye sağ tıklayıp biçimlendir de, dosya sistemini NTFS seç. (Pardon, yazdığını görmemişim)

Belleğiniz sahte olabilir mi? Rufus ile formatlamayı deneyin isterseniz.
Belleğimi 3 ay önce Teknosadan almıştım ve 3 ay boyunca aktif olarak kullandım ve öncesindede yarısından fazlası doluydu ve o dosyaları sıkıntısız bir şekilde içinden kopyalamayı başardım. Şimdi Rufus ile formatlıyorum bakalım sonuç ne olucak.
Belleğiniz sahte olabilir mi? Rufus ile formatlamayı deneyin isterseniz.
Sorunum çözüldü teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…