U umut kara Megapat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 236 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #1 Yanlışıkla flash belleğime bir programla boot yüklemiştim. Kendisi otomatik bu şekle soktu. Yardımcı olacak arkadaş o bölümü nasıl düzelteceğimi anlatabilir mi? Ya da Teamviewer gibi programla bağlanıp kendisi de yardımcı olabilir. Teşekkür ederim.
Yanlışıkla flash belleğime bir programla boot yüklemiştim. Kendisi otomatik bu şekle soktu. Yardımcı olacak arkadaş o bölümü nasıl düzelteceğimi anlatabilir mi? Ya da Teamviewer gibi programla bağlanıp kendisi de yardımcı olabilir. Teşekkür ederim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Temmuz 2015 #2 Ayrılmamış alana tıkla sağ tıklayıp yeni birim oluştur.
U umut kara Megapat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 236 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #3 Sağ tık yapınca hepsi gri renkte tıklanmıyor. Teşekkür ederim sorunumu çözdüm. Sizin başka konuda yazdığınız yolu kullandım. 1. Yol Cmd yönetici olarak açın. diskpart yazın, list disk (burada usb belleğiniz veya sileceğiniz disk kaç numara ise onu aklınızda tutun) select disk 1 (seçeceğiniz disk 1 numarada, gördüğünüz gibi 1 yazılı. 2 ise 2 yazın[Aklınızda tuttuğunuz]) clean create partition primary select partition 1 (burada yazıldığı gibi yazın 1 numarasını değiştirmeyin) active format fs=fat32 (Eğer NTFS'ye dönüştürecekseniz fat32 olan yere ntfs olarak yazacaksınız) assign exit
Sağ tık yapınca hepsi gri renkte tıklanmıyor. Teşekkür ederim sorunumu çözdüm. Sizin başka konuda yazdığınız yolu kullandım. 1. Yol Cmd yönetici olarak açın. diskpart yazın, list disk (burada usb belleğiniz veya sileceğiniz disk kaç numara ise onu aklınızda tutun) select disk 1 (seçeceğiniz disk 1 numarada, gördüğünüz gibi 1 yazılı. 2 ise 2 yazın[Aklınızda tuttuğunuz]) clean create partition primary select partition 1 (burada yazıldığı gibi yazın 1 numarasını değiştirmeyin) active format fs=fat32 (Eğer NTFS'ye dönüştürecekseniz fat32 olan yere ntfs olarak yazacaksınız) assign exit