Flash diske gizlenen dosyaları bulamıyorum

Torio

Hectopat
Yer
Adana, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Lise Öğrencisi
Kitabını aldığımız bir yayınevi kitapla beraber bir flash disk verdiler. Diskin içinde sadece adobe air kurulum dosyası ve uygulamayı çalıştıran program mevcuttur. Diğer dosyalar tamamen gizlenmiş durumda. Gizli dosyaları göster şeklinde ayarları değiştirdiğim halde dosyalar görünmedi. Dosyaları nasıl bulup kopyalayacağım? @Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    12,7 KB · Görüntüleme: 659
Son düzenleme:
Flash içine yeni bir WinRar dosyası oluştur. Daha sonra WinRar dosyasını açıp, geri tuşuna basın.

Dosyalar bu yöntemle gözükebilir. Google de araştırıp da bulabilirsin. Bir konu da kod vermişlerdi, ben o kodla yapmıştım.

Son olarak Musallat virusu yemiş olabilirsin.

Kesinlikle virüs değil yayınevi dosyaların kopyalanmasını istemediği için gizlemişler.

DOS'tan yapmayı deneyebilirsiniz.

Donatılardan komut istemini açın. Komut satırında:

Flash diske gitmek için "f:"
İçindeki gizli ana klasörler ve ana klasörlerde olmayan gizli dosyaların listesini görmek için "dir /ah"
(Alt bir klasöre gitmek isterseniz "cd f:\klasör_ismi")
Dosyaları başka bir yere taşımak için "copy f:\dosya_ismi.dosya_uzantısı c:\" ya da klasör taşınacaksa "copy f:\klasör_ismi c:\"
Bu şekilde dosyalar c'ye taşınmış olacak.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…