Flash diskime hiçbir şey atamıyorum

KİRLİ14

Kilopat
Yer
BOLU
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen

Herhangi bir şey atarken çok yavaş ilerliyor ve bir anda flash bellek kayboluyor. Biçimlendirdim. FAT32 ve NFTS'yi de denedim, olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum. 3 aydır kullanmıyorum flashı. Yeni almıştım. Kingston marka DataTraveler G4 flash bellek. Şaşırdığım şu ki, bilgisayarım çok hızlı bir SSD'ye sahip. Flash girişleri de 3.0. hızlı olması gerekirken çok yavaş ve ağır bu flash.

Farkli bir USB portu denediniz mi? Bana sanki bir temassızlık oluyor ve bunun nedeniyle USB bağlantısı kopuyormuş gibi geldi.

Farkli bir USB portu denediniz mi? Bana sanki bir temassızlık oluyor ve bunun nedeniyle USB bağlantısı kopuyormuş gibi geldi.
Laptobum yeni. Her portu denedim. Üstelik farklı bilgisayarıda denedim aynı. Yarın programım var. Bu videoyu bu flasha bugün atmam gerek flashı nasıl kurtarabilirim. Flash yeni yani. Bir defa kullandım. İkinciye böyle bir hata ile karşılaştım.

Bana arızalı bir ürün gibi geliyor açıkçası, paketten arızalı ürün çıkması nadir bir durum olsa bile nadiren olabiliyor.

Ya yukarıda denildiği gibi temassızlık veya ucu oynuyorsa temassızlık var veya belleğin ölüyor da olabilir.
Yeni hazırladığım. Kestiğim ve biçtiğim videoyu. Flasha attığımda bu hatayı veriyor ve direk kapanıyor şuanda flash.

Yeni hazırladığım. Kestiğim ve biçtiğim videoyu. Flasha attığımda bu hatayı veriyor ve direk kapanıyor şuanda flash.
USB belleğin ucunda toz birikmiş olabilir veya arızalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…