Flash Diskin Sürücü Adını Değiştirmek

KarubaRizm

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sahip olduğumuz bir USB'yi depolama kısmından sürücü adını değiştirebiliyoruz bildiğiniz üzere fakat bu sadece değiştirdiğimiz bilgisayar için geçerli oluyor.

USB başka bir bilgisayara takıldığında Windows gene boşta olan ilk sürücüye atıyor mesela E: biz bunu tüm bilgisayarlar için başka bir sürücü adına atayabilir miyiz?

İkinci sorum ise bir USB'yi gene tüm bilgisayarlar için bilgisayarım klasöründe gizleyebilir miyiz?(görünmez yapmak) sadece görünmez olacak ama içine dosya falan yollanabilecek. Teşekkür ederim.

Her bilgisayarda aynı ismi vermek mümkün değil diye biliyorum. Ayrıca görünmez olmak ne işinize yarayacak? Yasal olmayan şeylere destek vermiyoruz.

bir proje düşünüyorum bir usb çoklayıcıya, hem usb'yi hemde mouseyi bağlayacağım böylece 2 usb girişinide tek girişe sokabileceğim. Soktuktan ve biglisayara taktıktan sonra usb atıyorum N: sürücüsü olarak gözükecek mousede direk kullanılacak. basit bir yazılımla tek butonun içine mouse için kopyala diyeceğiz. bu kopyalama işini yaptığında flashın içini boşaltıp kopyalanan şeyi flasha aktarıcak usb çoklayıcıyı çıkartıp başka bilgisayara taktığımızda yazılım yüklendiğinde mouseyi yapıştır diyip usb'nin içindekini o konuma atacağız. aklımda bir şeyler varda öncelikle usbyi bir harfe atabiliyor muyuz tüm bilgisayarlar için onu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…