Flash ile başka bilgisayara oyun nasıl taşınır?

Criffer

Hectopat
Daha fazla  
Bir bilgisayardan başka bilgisayara flash bellek ile taşıyacağım bir oyun var. Flasha oyunun kurulu halini mi atmalıyım yoksa setup dosyasını atıp diğer bilgisayarda mı kurmalıyım?

En mantıklı hareket setup ve beraberinde setup için gerekli olabilecek dosyaları atmanız olacaktır.

En mantıklı hareket setup ve beraberinde setup için gerekli olabilecek dosyaları atmanız olacaktır.
hocam öyle yapabilirim ama taşıyacağım bilgisayarda fazla yer yok ve setuptan kurarken o bilgisayarın antivirüsü engelleyebilir diye endişeleniyorum

hocam öyle yapabilirim ama taşıyacağım bilgisayarda fazla yer yok ve setuptan kurarken o bilgisayarın antivirüsü engelleyebilir diye endişeleniyorum
Hocam oyunu kurun. Oyunun kurulu halini diğer bilgisayara taşıyın.

hocam o şekilde de acaba oyunun çalışması için gerekli bir dosya oyun dosyasının dışında mıdır onu bilemiyorum ama sanırım o da engel olmaz emin olamıyorum

Bu da bir diğer seçenek. Taşıyacağınız bilgisayarda setup sonrasında yüklenen bir takım bileşenler eksik olabilir bu durumda. Tabi bu bileşenler daha önceden yüklenmemişse. (DirectX gibi)

hocam o şekilde de acaba oyunun çalışması için gerekli bir dosya oyun dosyasının dışında mıdır onu bilemiyorum ama sanırım o da engel olmaz emin olamıyorum
Hocam oyun için gerekli yazılımları kurun. Sonra oyunu atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…