Ben internetten oynadığım bir oyunu indirmek istiyorum. İnternette biraz araştırdım FlashGet ile indirebilirsin demişler ama ben programsız indirme yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim ? Veya bilen biri benim için indirip upload edebilir mi ?
Öncelikle istediğin oyunu açıyorsun sonra F12 basıyorsun denetçi'ye tıklıyorsun sonra da ayarlar resminin altında fare ile element seçin kısmına tıklayıp oyunun penceresini seçiyorsun eğer doğru seçersen EMBED#gamefileEmbed üstteki yazıda bu yazcak sonra yanındaki oka tıklıyacaksın dış HTML'i kopyala diyeceksin ve kod kopyalancak kopyalanan kod aşağıdaki kodordan sana lazım olan sadece/files/games/castaway-5885.swfdiyceksinki bunu nasıl indirecem mesela site armorgames.com mesela bunu şu şekilde indirceksin armorgames.com/files/games/castaway-5885.swf aynen bunu yazacaksın adres olarak nasıl google.com yazıyorsan öyle yazıp indirceksin sonra bunu nasıl oynuyacağım diye sorarsan tarayıcını açacaksın sonra o indirdiğin dosyayı basılı tutup tarayıcının üzerine bırakacaksın ve oyun açılcak D: