Flash Player Destekli Browser

Yusuf Yıldız

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bildiğiniz üzere şuanda windows telefonlarda flash player desteği yok. Bu yüzden internetten film izleyemiyorum. Flash player destekli bir browser var mı ?

Ben Youtube'dan video izliyorum. Bildiğim kadarıyla Youtube'daki videolar Flash Player ile oynatılıyor.

Youtube her telefonda çalışıyor zaten. Ben film sitelinden bahsediyorum ya da internet üzerindeki bir videodan. Film izlemek için giriyorum bir siteye bana flash player yükleyiniz diyor ve film açılmıyor. Bu yüzden flash player destekli bir browser var mı diye soruyorum.

Google Chrome'da mobil uygulamasında Flaşh Player özelliği vardır.
Ben windows phone' de google chrome yok diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum ?

Şimdi baktım ve google chrome gelmiş. Bi aralar bakmıştım o zamanlar yoktu. Cevap için teşekkürler. Yorumlara bakılırsa bu gerçek google chrome değilmiş. Doğru mudur ?

Üreticinin Google olmaması gerekiyor. Hatırladığım kadarıyla Google Windows Phone'a hiçbir uygulama geliştirmeyeceğini söylemişti.

Ben alacağım cevabı aldım. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Konu kapanabilir.

WP markette Google Crome yok. Flaş destekli tarayıcı (bildiğim kadarıyla) yok. O Google Crome gibi görünen uygulamada İE açıyor. Sadece tema, Google Crome teması.
Peki flash player destekli tarayıcı gelir mi ? Yoksa hep böyle mi olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…