xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 11 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar biliyorsunuz flash Player desteği bitti bir nostalji yapmak istedim ama olmadı flash Player destekli oyunlarını oynamak için bir şey yapabilir miyim?
Arkadaşlar biliyorsunuz flash Player desteği bitti bir nostalji yapmak istedim ama olmadı flash Player destekli oyunlarını oynamak için bir şey yapabilir miyim?
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 11 Ekim 2021 #2 Flashpoint uygulamasını indirebilir ve oynayabilirsiniz. Tarayıcı tabanlı oynamak istiyorsanız, Kongregate'in önerdiği tarayıcı uzantısını da deneyebilirsiniz. SuperNova SWF Enabler
Flashpoint uygulamasını indirebilir ve oynayabilirsiniz. Tarayıcı tabanlı oynamak istiyorsanız, Kongregate'in önerdiği tarayıcı uzantısını da deneyebilirsiniz. SuperNova SWF Enabler
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #3 Open Source Adobe Flash Player Alternatives for Windows | AlternativeTo bu sitede bir sürü uygulama var istediğinizi kurun ve oynayın (bluemaxima's Flashpoint'i öneririm). Böyle bir konu birkaç gün önce de açılmıştı.
Open Source Adobe Flash Player Alternatives for Windows | AlternativeTo bu sitede bir sürü uygulama var istediğinizi kurun ve oynayın (bluemaxima's Flashpoint'i öneririm). Böyle bir konu birkaç gün önce de açılmıştı.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #4 FreeU tarayıcısını kullanabilirsiniz, Браузер «FreeU» ama güvenilir mi bilmiyorum.