Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #1 Merhaba. Bir siteye erişebilmem için flash Player lazım. Bildiğiniz F/P destekli bir tarayıcı önerir misiniz? Basilisk denedim olmadı.
Merhaba. Bir siteye erişebilmem için flash Player lazım. Bildiğiniz F/P destekli bir tarayıcı önerir misiniz? Basilisk denedim olmadı.
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 19 Ocak 2024 #2 Flash Player artık bitti kapandı hiç bir tarayıcı desteklemiyor.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #3 xanax32 dedi: Flash Player artık bitti kapandı hiç bir tarayıcı desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
xanax32 dedi: Flash Player artık bitti kapandı hiç bir tarayıcı desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
4 492458 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 795 Makaleler 3 Çözümler 8 19 Ocak 2024 #4 Silinen üye dedi: Merhaba. Bir siteye erişebilmem için flash Player lazım. Bildiğiniz F/P destekli bir tarayıcı önerir misiniz? Basilisk denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Flash Player destekleyen tarayıcı yok diye biliyorum. Fakat flash player eklentileri var onları deneyebilirsin. Web archive araştırması yaparken flash Player gerektiren siteleri flash player eklentisi ile açabilmiştim.
Silinen üye dedi: Merhaba. Bir siteye erişebilmem için flash Player lazım. Bildiğiniz F/P destekli bir tarayıcı önerir misiniz? Basilisk denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Flash Player destekleyen tarayıcı yok diye biliyorum. Fakat flash player eklentileri var onları deneyebilirsin. Web archive araştırması yaparken flash Player gerektiren siteleri flash player eklentisi ile açabilmiştim.
ShenkaMan Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 649 Çözümler 12 20 Ocak 2024 #5 UC Browser deneyebilirsin. Tamamen flash player destekli bir tarayıcıdır.