ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Redmi note 9 merlin cihaz bootloop oldu. Flash Tool ile ROM atmayı deneyince hiç bir şey değişmiyor, succes yazısı çıkıyor ama bootloop devam ediyor.
Redmi note 9 merlin cihaz bootloop oldu. Flash Tool ile ROM atmayı deneyince hiç bir şey değişmiyor, succes yazısı çıkıyor ama bootloop devam ediyor.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.863 Makaleler 3 Çözümler 35 30 Ocak 2025 #2 Bootloop için SPFT kullanmanız başlı başına bir hata, ayrıca anlaşılan sorun yazılımsal değil. Artı 0 Eksi
KS KS ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 codefl0w dedi: Bootloop için SPFT kullanmanız başlı başına bir hata, ayrıca anlaşılan sorun yazılımsal değil. Genişletmek için tıkla... Cihaz hiç bir şekilde açılmıyordu lakin şimdi China rom kurdum ve açıldı yani sorun çözüldü. Bunun dışında Bootloop olunca ne yapmam gerekir? Artı 0 Eksi
codefl0w dedi: Bootloop için SPFT kullanmanız başlı başına bir hata, ayrıca anlaşılan sorun yazılımsal değil. Genişletmek için tıkla... Cihaz hiç bir şekilde açılmıyordu lakin şimdi China rom kurdum ve açıldı yani sorun çözüldü. Bunun dışında Bootloop olunca ne yapmam gerekir?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.863 Makaleler 3 Çözümler 35 30 Ocak 2025 #4 ŞenolGüneş dedi: Cihaz hiç bir şekilde açılmıyordu lakin şimdi China rom kurdum ve açıldı yani sorun çözüldü. Bunun dışında Bootloop olunca ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak fastboot üzerinden ROM atmanız daha sağlıklı. Bootloader zarar görmedikçe SPFT gibi BROM protokolü kullanan programlara bulaşmayın, yanlışlıkla IMEI, seri numarası ve pek çok sertifikayı kalıcı olarak kaybedebilirsiniz. Artı 0 Eksi
ŞenolGüneş dedi: Cihaz hiç bir şekilde açılmıyordu lakin şimdi China rom kurdum ve açıldı yani sorun çözüldü. Bunun dışında Bootloop olunca ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak fastboot üzerinden ROM atmanız daha sağlıklı. Bootloader zarar görmedikçe SPFT gibi BROM protokolü kullanan programlara bulaşmayın, yanlışlıkla IMEI, seri numarası ve pek çok sertifikayı kalıcı olarak kaybedebilirsiniz.