Flash veya bilgisayar olmadan PlayStation 3'e HFW'li 4.92 nasıl yüklenir?

Ys.orj

Decapat
Daha fazla  
Dün PlayStation 3 fat kasayı sattım ama güncelleme geldiğinden alan adam hiçbir şeye girememiş, iade etmek istiyor. Flash veya bilgisayarı yokmuş, buna internetten falan güncelleme yapabilir miyiz?

Adam bu senin sorunun cihazı iade al diyor. Alsam mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun tam olarak ne? Adam hiçbir şeye girememiş derken nasıl yani?
  • İnternet özelliklerini mi (oyun mağazasını vb) kullanamıyor?
  • Yoksa elindeki kutulu oyunları açmak için yazılım güncellemesi yapması mı gerekiyor?
Zaten kırık oyun oynatmak yasal bir işlem değil ve bunu istiyorsa kendisi yaptırmalıdır. Bunu sizden bekliyor olması biraz ilginç geldi. Bu iade için geçerli bir sebep değildir çünkü bir kusur değildir.

@Ys.orj korsan veya orijinal oynamak onun sorunu, alma bence ona söyle. Flash belleksizde kırılır illaki bulursam atayım sende ona at 4.92 HFW yapsın.

Buldum bak burdan pkg dosyasını indirsin. Rehber: PS3, 4.92 güncellemesi yapmadan Online (PSN) nasıl girilir?
Bunu FTP sunucusu aracılığıyla konsola atsın. Hen son sürümse XMB den başlatır sunucuyu, değilse multiMAN'a girsin oto açılır.
FTP ile ilgili herşey bu konuda var.
İp bulma ve port öğrenme kısmını Bilmiyorsan burdan oku anlat ona. Neyse PC yok varsayıyorum, varsa direkt konudaki gibi dosyayı alıp dev_hdd0> packages kısmına atsın. Konsolda packages menager ->install packages files -> ps3 system Storage yerinden kursun. Mobilden atmak için file menager plus+ indirsin,( FTP destekleyen herhangi bir uygulamada olur) ardından remote tuşuna bassın.
Burdan konsolun ip adresini ve port numarasını girsin gene pkg dosyasını dev_hdd0 > packages kısmına atsın packages menager ->install packages files -> ps3 system Storage yerinden kursun. Dosyayı attıktan sonra hen açıldığı(hen açması zorunludur yoksa gene güncelleme ister)anda PSN için güncelleme istemeyecek ve online girebilecek umarım anlamışsındır adama iyi anlat yapsın. Takılırsa yaz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-28-10-47-05-263_com.alphainventor.filemanager.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Cihazı kırık olarak sattım kutu oyunları açılıyor ama internete girmiyor muhtemelen benden beklemesinin sebebi cihazda oyun var mı dedi bende yok korsan oyun mağazası var dedim.

Adamın ilanlarına baktım bilgisayarı var istese kırar
İade alacağım akşam ama adama hakkımı helal etmiyorum zaten o sürümden dolayı iade etmiyor cihazda uçak sesi var fat kasa adama satarken söyledim adam hatta bir tamirciyi arayıp benimle konuşturdu vs baktı bu fan sesi katlanılacak bir şey değil iade etmek istedi
Neyse edelim bakalım 2000 liralık zırıltı ne de olsa.

Bende PS3 Slim var, konsolcuya verdim fan sesini düzeltmişti. Şu anda bir sorun yok. Bu durumu Fat kasalarda düzeltmek mümkün mü? @Yerayay
Not: Konsolcuya yaptırdıktan sonra da dikkat edilecek şöyle bir durum var. Webman yüklüyken fan sesi yine yükseliyor. Fan ayarları da mevcut ama yine ses çıkarıyor. Bu sebeple Webman kullanmıyorum. Sadece Multiman ile kullanınca fan sorunu olmuyor.

@Memory Card termal macun ile kısa vadede çözmek mümkün. PS3'lerde fan sesi doğal. Sadece super slim'de böyle bir sorun yok. WebMAN yukleyince fan sesi artar otomatik. 4.92'de artmadı bende. 4.91 ve altında artıyor. Duzeltmek için ayar yapılması lazım yaptınmı?

MX4 sürdüm çözülmedi fan sesini kısınca sistem ısındı diyor.

Şimdi aldım PS'yi güncelleme yapmaya çalıştım ama yapamadım internetten yap dediğimde yeni bir sürüm duyrulana kadar bu sürümü kullanın yazısı çıkıyor flaşla yapmaya çalışınca dosya bulunamadı hatası veriyor orj sürüm yüklemeye çalıştım yine aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…