Yine de teşekkürler hocamTam bir Technopatsınız!
Bizim imkanlar.![]()
Yok be hocam valorant oynamıyorum ben maalesefValorant v2 gelir mi![]()
Hocam konudan bağımsız soruyorum, bir çok unvan görüyorum. Bunlar neye göre veriliyor?Tam bir Technopatsınız!
Bizim imkanlar.![]()
Mükemmel bir şaheser güzel bir kadından daha fazlasını ifade etti benim içinEki Görüntüle 2559102
İşsizlik böyle bir şey hocam moderatörler artık "Tam bir Technopatsınız!" unvanını verirsiniz herhalde![]()
Hocam en azından duvara bantlanmış muzdan çok para eder, yani sanırım yoksa değil mi?Mükemmel bir şaheser güzel bir kadından daha fazlasını ifade etti benim için))
Biz modern sanatı anlamayacak kadar cahiliz onlar ise anlatamayacak kadar cahilHocam en azından duvara bantlanmış muzdan çok para eder, yani sanırım yoksa değil mi?
Deneyeceğim hocam, eğer başarırsam kazancımın%20 si sizin.Biz modern sanatı anlamayacak kadar cahiliz onlar ise anlatamayacak kadar cahilFransa da herhangi harvard adının geçtiği sanatsal bir filme koyarsanız bu şaheseri ailecek köşeyi dönersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.