Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.424 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #11 Paronim dedi: Bir de valorantta flashbang mi var yahu Genişletmek için tıkla...
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 551 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ağustos 2025 #12 Paronim dedi: Deneyeceğim hocam, eğer başarırsam kazancımın%20'si sizin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam o para ile Muğla Milas'tan arsa alsam köşeyi döndümm bee.
Paronim dedi: Deneyeceğim hocam, eğer başarırsam kazancımın%20'si sizin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam o para ile Muğla Milas'tan arsa alsam köşeyi döndümm bee.
Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2025 #13 darkpassanger dedi: Eyvallah hocam o para ile Muğla Milas'tan arsa alsam köşeyi döndümm bee. Genişletmek için tıkla... Bide hocam fransızca öğrenmem lazım daha sanatsal hissettiriyor. Hayırlı olsun arsanız. Birisiokadar dedi: Genişletmek için tıkla... Hocam yere atılabilen flashbang den bahsediyorum.
darkpassanger dedi: Eyvallah hocam o para ile Muğla Milas'tan arsa alsam köşeyi döndümm bee. Genişletmek için tıkla... Bide hocam fransızca öğrenmem lazım daha sanatsal hissettiriyor. Hayırlı olsun arsanız. Birisiokadar dedi: Genişletmek için tıkla... Hocam yere atılabilen flashbang den bahsediyorum.
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 551 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ağustos 2025 #14 Paronim dedi: Bide hocam fransızca öğrenmem lazım daha sanatsal hissettiriyor. Hayırlı olsun arsanız. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam sayenizde.
Paronim dedi: Bide hocam fransızca öğrenmem lazım daha sanatsal hissettiriyor. Hayırlı olsun arsanız. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam sayenizde.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #15 closed.selim dedi: Hocam konudan bağımsız soruyorum, bir çok unvan görüyorum. Bunlar neye göre veriliyor? Genişletmek için tıkla... Neyi sorduğunuza bağlı. Bu konudaki unvan bir ödül aslında 10.000 mesajda hesaba tanımlanır.
closed.selim dedi: Hocam konudan bağımsız soruyorum, bir çok unvan görüyorum. Bunlar neye göre veriliyor? Genişletmek için tıkla... Neyi sorduğunuza bağlı. Bu konudaki unvan bir ödül aslında 10.000 mesajda hesaba tanımlanır.
closed.selim Centipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 1.793 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer 26°14'53"N 71°16'23"W Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2025 #16 AllyFeedon dedi: Neyi sorduğunuza bağlı. Bu konudaki unvan bir ödül aslında 10.000 mesajda hesaba tanımlanır. Genişletmek için tıkla... Genel olarak hepsinin topluca nasıl verildiği ile ilgili bir konu var mı? Çünkü adlarını bilmiyorum aklımda kalmıyor. Eğer ki konu yoksa rehber niteliğinde açılabilir mi?
AllyFeedon dedi: Neyi sorduğunuza bağlı. Bu konudaki unvan bir ödül aslında 10.000 mesajda hesaba tanımlanır. Genişletmek için tıkla... Genel olarak hepsinin topluca nasıl verildiği ile ilgili bir konu var mı? Çünkü adlarını bilmiyorum aklımda kalmıyor. Eğer ki konu yoksa rehber niteliğinde açılabilir mi?
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #17 closed.selim dedi: Genel olarak hepsinin topluca nasıl verildiği ile ilgili bir konu var mı? Çünkü adlarını bilmiyorum aklımda kalmıyor. Eğer ki konu yoksa rehber niteliğinde açılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Buyurun; Rozetler Rozetler, eşsiz ve değerli eylemler için özel ödüllerdir. Bu sayfa, tüm rozetlerin bir listesini gösterir. www.technopat.net Ödüller Farklı eylemler gerçekleştirerek ödül kazanabilirsiniz. Bu sayfa, mevcut olan ödüllerin bir listesini gösterir. www.technopat.net
closed.selim dedi: Genel olarak hepsinin topluca nasıl verildiği ile ilgili bir konu var mı? Çünkü adlarını bilmiyorum aklımda kalmıyor. Eğer ki konu yoksa rehber niteliğinde açılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Buyurun; Rozetler Rozetler, eşsiz ve değerli eylemler için özel ödüllerdir. Bu sayfa, tüm rozetlerin bir listesini gösterir. www.technopat.net Ödüller Farklı eylemler gerçekleştirerek ödül kazanabilirsiniz. Bu sayfa, mevcut olan ödüllerin bir listesini gösterir. www.technopat.net