Flashforge 5M Pro alınır mı?

SSDarıyorum

Picopat
Daha fazla  
Yaklaşık 20 bin civarlarında bir 3D yazıcı bakıyorum. Bu Flashforge 5M Pro modeli hoşuma gitti.

Rica etsem öneriniz var mıdır?

Çoğunlukla kendi projelerim için mekanik parçalar basacağım. PLA ve ABS filamentler kullanırım gibi duruyor. 3D yazıcılar hakkında pek bilgim yok.

Yaklaşık 20 bin civarlarında bir 3D yazıcı bakıyorum. Bu flashforge 5M Pro modeli hoşuma gitti.

Çoğunlukla kendi projelerim için mekanik parçalar basacağım. PLA ve ABS filamentler kullanırım gibi duruyor. 3D yazıcılar hakkında pek bilgim yok.

Kaliteli baskı istiyorsanız bambu lab A1 ya da bütçeyi biraz yükseltip p1p almanızı öneririm fakat ABS asa gibi filamentleri basmak için yazıcının etrafını kapatmak, baskı hızını yavaşlatmak gibi şeyler gerekebilir. Yalnız A1 mini almayın sakın, A1'in çıktığı sıcaklıklara çıkamıyor.

Yaklaşık 20 bin civarlarında bir 3D yazıcı bakıyorum. Bu Flashforge 5M Pro modeli hoşuma gitti.

Flashforge fena bir marka degil alinabilir.

5M Pro'nun sıkıntısı nozülü kendine has ve çok pahalı.

Dün Aliexpress'de alternatif hotend kiti ve uyumlu nozzleların listelendiğini gördüm, ne derece iyiler bilmiyorum ama fiyatları gayet iyi, sadece nozzle satışı da var. Bu nozzlelar sadece satılan kit ile mi uyumlu yoksa orijinal ürünle de kullanılabiliyor bilmiyorum ama ikinci durum geçerli ise nozzlelar da gayet ucuz. İlk durum geçerli ise kit orijinale göre ucuz olduğu için gene de fiyat anlamında iyi ama orijinal üründe olduğu gibi sabit konnektör kullanılmamış, kablolu konnektör söz konusu, dolayısıyla montaja ek adım gelmiş.

Benzer ürünler Bambu ürünleri için uzun zamandır mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı