Flashforge adventure 5M Pro vs Creality k1C

DEVOPRO666

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Merhaba iki yazıcı arasında kararsız kaldım. Tecrübesiz birisiyim ve ilk yazıcım olacak. Güzel işler yapmayı planlıyorum. Hangi yazıcı daha sorunsuz ve daha iyi sonuçlar verir. Çoğunluklu pla baskı alacağım, abs ya da Carbon baskı almak gibi bir planım yok.

Flashforge adventure 5M Pro (20.904 TL) : Creality k1C (23.499 TL) :

Forumdaki K1 konularını incelersen çoğunlukla sorun yaşandığını görebilirsin. Ff, TR'de çok kullanılmıyor ve uçuk bir nozzle fiyatı var, modele özel olduğu için ağlatır.

Bu fiyat bandında kapalı kutu olarak ne yazıcı önerirsin?

Bütçen içinde bir şey öneremem.

Anladım.

Forumdaki K1 konularını incelersen çoğunlukla sorun yaşandığını görebilirsin. Ff, TR'de çok kullanılmıyor ve uçuk bir nozzle fiyatı var, modele özel olduğu için ağlatır.

Mesajında K1 diyorsun. K1C modeli K1 modelinin kusurlarını giderecek güncellemeler ile çıkarıldığını biliyorum. Direkt olarak k1C ile ilgili bir görüşün var mı? Sence k1C, k1'e oranla sorun bakımından daha mı az kusurlu.

Cevapların ve vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim. Önerdiğin sürüm çok pahalı görünüyor. Ufak versiyonlarının çıkması dahi bütçeme uygun olmayacak gibi duruyor. Bu durumda biraz daha araştırma yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…