İki yazıcıyı da kullanmış birisi olarak. K1 önerimdir. 3D yazıcıda Creality ve bambudan şaşmamak lazım. İmkanım olsa k1'e geri dönerim.
-K1 de bastığım filamenti 5M Pro'da basamıyorum, filamenti çekemiyor, tıkanıyor vs.
-nozzle aşırı pahalı (orijinali 1700TL, sözde güçlendirilmiş olarak satılan modelde var 600TL ancak oda iş görmüyor)
-Kamerası rezalet ötesi. K1'e takılan kamera normal telefon kamerası gibi net görüntü sağlıyor.
-K1'e göre tek + yönü ABS/ASA gibi filamentlerin basımı esnasında çıkan koku karbon filtreleri sayesinde dışarıya aşırı vermiyor.
-Baskı kalitesi olarak aman aman fark yok.
K1 için sorunlu derler ama 1600 saat kullandığım makinede bakım yapıp devam ettim. 1 kere X ve Y eksen kayış ayarı ve 2 kere seramik ısıtıcı değiştirdim harici bir şey yapmadım.
Kullandığım yazıcıları vakit ayıramadığım için satıyorum. Yer Ankara. Creality k1. 13.000TL. Aktif olarak kullandığım yazıcıdır. Kamerası ve quick swap hotend takılı. Üste alacağım yazıcılarla takas uygundur. Flashforge 5M Pro 13.000TL. Ocak 2025 faturalı. Orijinal nozzle takılı. Yanında...