Flashtaki Dosyalar ve Resimler Açılmıyor

0-FuRKaN-0

Kilopat
Dostlar içinde rahmetli dedemin yani benim için özel olan fotoğraflar olan dosyalar var ama ben bu dosyaları ve fotorafları açamıyorum.

Adsız.png 2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaların resim olduğundan eminsen uzantılarını png olarak değiştirebilirsin.
  1. Bütün resimleri tek bir klasöre kopyala.
  2. Yönetici olarak komut istemini çalıştır.
  3. cd <DOSYANIN BULUNDUĞU YER> komutunu gir yada resimde belirtilen adres çubuğuna cmd yazabilirsin.
    380730
  4. Daha sonra ren *.* *.png komutunu gir. -> Bu komut klasördeki bütün dosyaları png uzantısı yapacaktır.

Son düzenleme:
Bir fotoğraf çekin ve kaç MB olduğuna bakın. 1Mb = 1024 KB yani sorun var....
Anladım ama dediğim gibi içinde en az 50 tane fotoraf var. Birde değerli olduğu için bu kadar üstüne düşüyorum eğer farklı bir şey olsaydı umurumda olmazda.
  3. cd <DOSYANIN BULUNDUĞU YER> komutunu gir yada resimde belirtilen adres çubuğuna cmd yazabilirsin.Eki Görüntüle 380730
  4. Daha sonra ren *.* *.png komutunu gir. -> Bu komut klasördeki bütün dosyaları png uzantısı yapacaktır.
Kankam ren *.* *.png şu yıldızlara ne yazılacak ?
Aslında dostlar oklarla gösterdiğim klasör başka onun içindede fotoraflar var ama o klasörü açamıyorum bile yani ilk resimle ikinci resim farklı.
  3. cd <DOSYANIN BULUNDUĞU YER> komutunu gir yada resimde belirtilen adres çubuğuna cmd yazabilirsin.Eki Görüntüle 380730
A duplicate file name exists, or the file
cannot be found. Hatasını verdi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı