ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #11 Can Deger dedi: Bir de herhalde bu siteyi simdi yaptik ama. Hocam sansimi denemek istedim hazir sen buradayken. Butun her şeyi salip, flask uygulamamdaki sayfalari WordPress'teki sayfalara routelamam mumkun mu? Bu guce sahip bir insan evladi var mi? Genişletmek için tıkla... Domain bağlayarak oluyor mu ki hocam benim de tam bilgim yok.
Can Deger dedi: Bir de herhalde bu siteyi simdi yaptik ama. Hocam sansimi denemek istedim hazir sen buradayken. Butun her şeyi salip, flask uygulamamdaki sayfalari WordPress'teki sayfalara routelamam mumkun mu? Bu guce sahip bir insan evladi var mi? Genişletmek için tıkla... Domain bağlayarak oluyor mu ki hocam benim de tam bilgim yok.
Can Deger Centipat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #12 ORBİTRON dedi: Domain bağlayarak oluyor mu ki hocam benim de tam bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Anladim bir merak ettim sorayim dedim cok sagol.
ORBİTRON dedi: Domain bağlayarak oluyor mu ki hocam benim de tam bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Anladim bir merak ettim sorayim dedim cok sagol.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #13 Can Deger dedi: Anladim bir merak ettim sorayim dedim cok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
Can Deger dedi: Anladim bir merak ettim sorayim dedim cok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.