Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 825 Çözümler 4 26 Nisan 2025 #1 Kapı altından vs. geçerken zarar gördüğü için flat kablo almak istiyorum. İnce olduğu için bunlarda normal kabloya göre performans kaybı olur mu? İnternetim 1000MBPS ve aşağıdakini almayı düşünüyorum. Tavsiyelere açığım. Ürün: Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 12 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 12 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu
Kapı altından vs. geçerken zarar gördüğü için flat kablo almak istiyorum. İnce olduğu için bunlarda normal kabloya göre performans kaybı olur mu? İnternetim 1000MBPS ve aşağıdakini almayı düşünüyorum. Tavsiyelere açığım. Ürün: Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 12 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 12 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu
HzCji Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 607 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #2 Benzer bir kablo kullanıyorum (15 metre), şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #3 Ben uzun bir süre kullandım, hiç sorun yaşamadım.