oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 14 Mart 2020 #1 Ugreen alacağım ama yine de sormak istedim.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 14 Mart 2020 #2 Ugreen kalitelidir, alabilirsiniz. Flat daha çok kapı altından vs geçecek yerler için yapılıyor.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 14 Mart 2020 #3 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ugreen kalitelidir, alabilirsiniz. Flat daha çok kapı altından vs geçecek yerler için yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Düz mü alsam?
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ugreen kalitelidir, alabilirsiniz. Flat daha çok kapı altından vs geçecek yerler için yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Düz mü alsam?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 14 Mart 2020 #4 oscorp dedi: Düz mü alsam? Genişletmek için tıkla... Ben olsam hangisi daha ucuzsa onu alırdım. Flat olanın da hız konusunda diğerinden farkı yok. Kapı altından vs ince yerlerden geçmesi için üretiliyorlar. Sağlamlık konusunda şüpheniz olmasın.
oscorp dedi: Düz mü alsam? Genişletmek için tıkla... Ben olsam hangisi daha ucuzsa onu alırdım. Flat olanın da hız konusunda diğerinden farkı yok. Kapı altından vs ince yerlerden geçmesi için üretiliyorlar. Sağlamlık konusunda şüpheniz olmasın.