Berkay9 Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 428 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri AMD ryzen 5 7640HS SAMSUNG DDR5 16GB 5600MHZ RAM NVİDİA GeForce RTX4050 1TB SSD Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #11 SUPRAAAA dedi: 1'De çok güzel PC'de kurulum dosyası duruyor birkaç yıl önce almıştım. Konuyla ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam hemen konu açıyorum.
SUPRAAAA dedi: 1'De çok güzel PC'de kurulum dosyası duruyor birkaç yıl önce almıştım. Konuyla ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam hemen konu açıyorum.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 30 Temmuz 2020 #12 Araba parçalama oyunu olarak bilirdim bunu. Çok eğlenceliydi.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.220 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2020 #13 Babamla çok oynardık. Yine indirsem dayanamaz gelir, yine oynarız.
SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 30 Temmuz 2020 #14 RotasızBey dedi: Bu oyunu internet Cafe'lerde az oynamadık. Genişletmek için tıkla... Gitmeye fırsatım olmadı Türkiye'ye geldiğimdede zaten izin vermediler bir şey olur diye. Cafe'de oynasam daha da zevkli olurdu galiba.
RotasızBey dedi: Bu oyunu internet Cafe'lerde az oynamadık. Genişletmek için tıkla... Gitmeye fırsatım olmadı Türkiye'ye geldiğimdede zaten izin vermediler bir şey olur diye. Cafe'de oynasam daha da zevkli olurdu galiba.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #15 SUPRAAAA dedi: Gitmeye fırsatım olmadı Türkiye'ye geldiğimdede zaten izin vermediler bir şey olur diye. Cafe'de oynasam daha da zevkli olurdu galiba. Genişletmek için tıkla... İnternet Cafe'lerde aldığım zevki kendi sistemim vermiyor orası bir başkaydı.
SUPRAAAA dedi: Gitmeye fırsatım olmadı Türkiye'ye geldiğimdede zaten izin vermediler bir şey olur diye. Cafe'de oynasam daha da zevkli olurdu galiba. Genişletmek için tıkla... İnternet Cafe'lerde aldığım zevki kendi sistemim vermiyor orası bir başkaydı.
SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 30 Temmuz 2020 #16 RotasızBey dedi: İnternet Cafe'lerde aldığım zevki kendi sistemim vermiyor orası bir başkaydı. Genişletmek için tıkla... Bende eski sistemle kasarak oynadığım oyunu 60 FPS oynadığım zaman kasarak oynadığım kadar zevk alamıyorum.
RotasızBey dedi: İnternet Cafe'lerde aldığım zevki kendi sistemim vermiyor orası bir başkaydı. Genişletmek için tıkla... Bende eski sistemle kasarak oynadığım oyunu 60 FPS oynadığım zaman kasarak oynadığım kadar zevk alamıyorum.