S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 9 Kasım 2020 #11 Yamete Kudasai dedi: Geçen sene yurtta arkadaşlarımla Flatout 2 oynuyorduk, harikaydı gerçekten. 4. oyun için yorumlar pek iç açıcı değil. Genişletmek için tıkla... 2 harikaydı, sonra bir nevi 2. oyunun Remastered hali Ultimate Carnage geldi, sonra seri bitti. Puf oldu. 3. oyun berbat geldi, 4. oyun berbat oldu. 5. oyunda direkt batacaklar herhalde.
Yamete Kudasai dedi: Geçen sene yurtta arkadaşlarımla Flatout 2 oynuyorduk, harikaydı gerçekten. 4. oyun için yorumlar pek iç açıcı değil. Genişletmek için tıkla... 2 harikaydı, sonra bir nevi 2. oyunun Remastered hali Ultimate Carnage geldi, sonra seri bitti. Puf oldu. 3. oyun berbat geldi, 4. oyun berbat oldu. 5. oyunda direkt batacaklar herhalde.
RX 560 Tİ Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 752 9 Kasım 2020 #12 Samotne Ciasteczka dedi: Multiplayer modu var, ancak ölü. Kimse yok. Bu arada bir Flatout fanı olarak söylüyorum, lütfen Flatout 4 almayın. O parayı yaksanız, daha fazla hayrını görürsünüz. 4. oyun berbat. Genişletmek için tıkla... Tesekkürler. Almaktan vazgeçtim
Samotne Ciasteczka dedi: Multiplayer modu var, ancak ölü. Kimse yok. Bu arada bir Flatout fanı olarak söylüyorum, lütfen Flatout 4 almayın. O parayı yaksanız, daha fazla hayrını görürsünüz. 4. oyun berbat. Genişletmek için tıkla... Tesekkürler. Almaktan vazgeçtim
YadiKk Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #13 Samotne Ciasteczka dedi: Multiplayer modu var, ancak ölü. Kimse yok. Bu arada bir Flatout fanı olarak söylüyorum, lütfen Flatout 4 almayın. O parayı yaksanız, daha fazla hayrını görürsünüz. 4. oyun berbat. Genişletmek için tıkla... Peki hangi oyunu alalım?
Samotne Ciasteczka dedi: Multiplayer modu var, ancak ölü. Kimse yok. Bu arada bir Flatout fanı olarak söylüyorum, lütfen Flatout 4 almayın. O parayı yaksanız, daha fazla hayrını görürsünüz. 4. oyun berbat. Genişletmek için tıkla... Peki hangi oyunu alalım?