Mert481 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 https://store.steampowered.com/sub/12467/ Flatout Complete pack indirimde 4 oyun normalde 59 TL kaçırmayın derim.
https://store.steampowered.com/sub/12467/ Flatout Complete pack indirimde 4 oyun normalde 59 TL kaçırmayın derim.
Wuthrad Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 854 Çözümler 1 21 Ekim 2023 #2 Fallout diye okuyan yalnızca ben olamam.
morfinsamet Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 776 Çözümler 5 21 Ekim 2023 #3 Wuthrad dedi: Fallout diye okuyan yalnızca ben olamam. Genişletmek için tıkla... Fallout diye sevinip girmiştim konuya üzüldüm biraz açıkçası.
Wuthrad dedi: Fallout diye okuyan yalnızca ben olamam. Genişletmek için tıkla... Fallout diye sevinip girmiştim konuya üzüldüm biraz açıkçası.
GnçMühendis Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 1.027 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendislik Öğrencisi 21 Ekim 2023 #4 Wuthrad dedi: Fallout diye okuyan yalnızca ben olamam. Genişletmek için tıkla... Bir anlığına çok heyecanlanmıştım.
Wuthrad dedi: Fallout diye okuyan yalnızca ben olamam. Genişletmek için tıkla... Bir anlığına çok heyecanlanmıştım.
Mert481 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #5 morfinsamet dedi: Fallout diye sevinip girmiştim konuya üzüldüm biraz açıkçası. Genişletmek için tıkla... Ah be hocam keşke.
morfinsamet dedi: Fallout diye sevinip girmiştim konuya üzüldüm biraz açıkçası. Genişletmek için tıkla... Ah be hocam keşke.
like a kitten smile Attopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 21 Ekim 2023 #6 Güzel indirim, alınmalı. Ama hangi oyun paketini alacağımı şaşırdım. Bir yandan The Walking Dead, bir yandan Batman: Arkham falan.
Güzel indirim, alınmalı. Ama hangi oyun paketini alacağımı şaşırdım. Bir yandan The Walking Dead, bir yandan Batman: Arkham falan.
Mert481 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #7 like a kitten smile dedi: Güzel indirim, alınmalı. Ama hangi oyun paketini alacağımı şaşırdım. Bir yandan The Walking Dead, bir yandan Batman: Arkham falan. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dediğim oyun Batman ve fear da indirimde ben CS'den düşen dropları satıp oyun alıyorum
like a kitten smile dedi: Güzel indirim, alınmalı. Ama hangi oyun paketini alacağımı şaşırdım. Bir yandan The Walking Dead, bir yandan Batman: Arkham falan. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dediğim oyun Batman ve fear da indirimde ben CS'den düşen dropları satıp oyun alıyorum
like a kitten smile Attopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 21 Ekim 2023 #8 Mert481 dedi: Hocam bu dediğim oyun Batman ve fear da indirimde ben CS'den düşen dropları satıp oyun alıyorum Genişletmek için tıkla... 2 kere düşürme hakkım var bütün indirimler bitmeden. Umuyorum ki en azından Devrim kasası düşer ve bir kaç oyun kaparım :/ Kaçtır Yılan ısırığı düşüyor, bıktırdı.
Mert481 dedi: Hocam bu dediğim oyun Batman ve fear da indirimde ben CS'den düşen dropları satıp oyun alıyorum Genişletmek için tıkla... 2 kere düşürme hakkım var bütün indirimler bitmeden. Umuyorum ki en azından Devrim kasası düşer ve bir kaç oyun kaparım :/ Kaçtır Yılan ısırığı düşüyor, bıktırdı.
Mert481 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #9 like a kitten smile dedi: 2 kere düşürme hakkım var bütün indirimler bitmeden. Umuyorum ki en azından devrim kasası düşer ve birkaç oyun kaparım :/ Kaçtır yılan ısırığı düşüyor, bıktırdı. Genişletmek için tıkla... Ah be hocam inşallah düşer.
like a kitten smile dedi: 2 kere düşürme hakkım var bütün indirimler bitmeden. Umuyorum ki en azından devrim kasası düşer ve birkaç oyun kaparım :/ Kaçtır yılan ısırığı düşüyor, bıktırdı. Genişletmek için tıkla... Ah be hocam inşallah düşer.
like a kitten smile Attopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 21 Ekim 2023 #10 Mert481 dedi: Ah be hocam inşallah düşer. Genişletmek için tıkla... Şimdilik sepet böyle. Hepsini almanı öneririm. Yanına bir kaç tane daha Batman oyunu alacağım tabii ki.
Mert481 dedi: Ah be hocam inşallah düşer. Genişletmek için tıkla... Şimdilik sepet böyle. Hepsini almanı öneririm. Yanına bir kaç tane daha Batman oyunu alacağım tabii ki.