1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.547 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #11 Mert_ KOÇAK dedi: Hocam o oyunda iyi bir yapım lakin, Flatout'un yerini tutabilir mi? Genişletmek için tıkla... Flatout 2 zamanında güzel oyundu ama artık eski oyunları geride bırakıp yeni oyunlara yelken açmanın zamanı geldi. Yerini tutar mı bilmiyorum ama oynadığım süre boyunca keyif almıştım.
Mert_ KOÇAK dedi: Hocam o oyunda iyi bir yapım lakin, Flatout'un yerini tutabilir mi? Genişletmek için tıkla... Flatout 2 zamanında güzel oyundu ama artık eski oyunları geride bırakıp yeni oyunlara yelken açmanın zamanı geldi. Yerini tutar mı bilmiyorum ama oynadığım süre boyunca keyif almıştım.
Ryan06 Picopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 266 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #12 Dördüncü oyundan sonra oyun çıkarmı bilinmez ama ikinci oyun efsaneydi hatta inceleme yaptım. Profilimden konulara girerek bulabilirsiniz.
Dördüncü oyundan sonra oyun çıkarmı bilinmez ama ikinci oyun efsaneydi hatta inceleme yaptım. Profilimden konulara girerek bulabilirsiniz.