Flatout Ultimate Carnage çalışmıyor

Yani bakayım ama dosyaları kontrol et dedim 3. kez dosyalarınız tam dedi.

Ekran Alıntısı.PNG

Böyle gözüküyor @JaroxJamaica

Konuyu hortlattım sanırım ama bende yeni aldım 4'lü Flatout Paketi'ni ve Ultimate Carnage'yi açamadım uyumluluk vs. denedim fakat olmadı bende DEP(Veri Yürütme Engellemesi) ayarını yaptım. Ve uyumluluk Vista'da seçili kaldı orjinal halinde yani. Yaptığım işlemler sırasıyla şu şekilde;

Tüm bunlar Windows 8.1'de denenmiştir. Diğer sürümler için herhangi bir açıklamada bulunmuyorum fakat bu işlemlerin işe yarayacağını düşünmekteyim.

DEP(Veri Yürütme Engellemesi) için :

1) Bilgisayarım > Özellikler
2) Sol bölmeden "Gelişmiş sistem ayarları
3) Gelişmiş sekmesinden ''Performans'' alanından "Ayarlar
4) "Veri yürütme engellemesi" sekmesine gelin.
5) DEP'i Açtıktan sonra ''Ekle'' butonuna tıklayın ve ''C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\FlatOut Ultimate Carnage'' (oyunu nereye kurduysanız) kurulu olan konumdan ''launcher.exe''yi seçiniz ve tamam diyerek işlemi sonlandırın.

Yönetici olarak çalıştırma kısayolu :

1) Oyunun kurulu olduğu yeri açın.
2) ''launcher.exe''yi bulup üzerine sağ tıklayın.
3) Karşınıza çıkan sekmeden ''uyumluluk'' bölümünü seçin.
4) ''Bu programı yönetici olarak çalıştır'' seçeneğine tik atın uygula ve tamam dedikten sonra çıkın.(Böylelikle her seferinde yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçmenize gerek kalmaz.)

Oyunun kurulu olduğu klasörü bulamayanlar için :

1) Steam uygulamasını başlatın.
2) Kütüphane bölümüne geçiş yapın.
3) İstediğiniz oyunu seçip üzerine sağ tıklayın ve ''Özellikler'' seçeneğine tıklayın.
4) Karşınıza çıkan pencereden ''Yerel Dosyalar'' sekmesine tıklayın.
5) Son olarak bu pencereden ''Yerel Dosyalara Göz At'' seçeneğine tıklayın ve oyun dosyalarına ulaşmış bulunmaktasınız.

dostum bendede aynı sorun vardı dosya konumu ac ve launcher den acmayı bir dene derim benimki oradan çalıştı

Dosya Ekleri

• FlatOut ulti.jpg
    FlatOut ulti.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 439
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı