Flaw wear güvenilir mi?

SytxPng

Hectopat
Selam arkadaşlar. Yakın zamanda flaw wear sitesini keşfettim. Bu hırkayı almayı düşünüyorum. Flaw wear güvenilir mi? Kalitelimi ürünleri? Şikayetvar sitesinde son zamanlarda ürünlerin gelmemesi ve iade yapılmaması hakkında şikayetler var?

Selam arkadaşlar. Yakın zamanda flaw wear sitesini keşfettim. Bu hırkayı almayı düşünüyorum. Flaw wear güvenilir mi? Kalitelimi ürünleri? Şikayetvar sitesinde son zamanlarda ürünlerin gelmemesi ve iade yapılmaması hakkında şikayetler var?

Güvenilirdir ama iade alınması konusunda sorunlar olabilir 2 kere düşünün böyle yerlerden alırken çünkü iade yok değişim oluyor böyle yerlerde o para bir kere gittiğinde geri gelmiyor.

Flaw güvenilir, ürünlerin kalitesi kendi üretimlerine ve hazır gelen ürünlere göre değişir. Eskiden sürekli arkadaşlarım ile alışveriş yapardık, kargo süresi de genelde 3-5 gün içinde geliyordu. İade konusunda da sıkıntı yaşamadık, arkadaşım 2-3 ürün iade etmişti. Siz yaşayabilirsiniz, yaşayamazsınız diyemem.

Güvenilir site. Ben tişörtten başka bir şey almanızı önermiyorum bu siteden. Herhangi bir marka baskısı yok, ensesinde ufak bir "FLAW" yazısı bile yok. Benim aldığım ceketin yakaları sökük ve kumaşı poşetten farksızdı. Tişörtü de teslim etmediler, iade ettim 35 gün sonra banka hesabıma geldi para. 300 lirayı bu siteden alacağım uyduruk bir tişörte vereceğime Bershka gibi markalardan alışveriş yaparım.

Flow flaw mlaw hikaye 3 siteden alışveriş yapıyorum. Zara - Shout - Bershka . sebebine gelecek olacaksak iade'de sorun olmuyor. Shout markasından her zaman almıyorum fiyatları biraz yüksek fakat aldığımda 3 yıl giyiyorum :)). Tabi farklı bir çok marka daha vardır benim ki biraz alışkanlık oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı