XeYeS Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Pantolon almayı düşünüyorum herkes Şikayet Var sitesinde gönderilmedi diyor. Bir de kendi sitesinde Trendyol'dan daha ucuz, nedeni nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2023
Pantolon almayı düşünüyorum herkes Şikayet Var sitesinde gönderilmedi diyor. Bir de kendi sitesinde Trendyol'dan daha ucuz, nedeni nedir acaba?
Tuysuzlerrentacar Decapat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 534 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #2 Güvenilirdir ancak iade konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz 2 kere düşünün.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 9 Aralık 2023 #3 XeYeS dedi: Herkes ŞikayetVar sitesinde gönderilmedi diyor. Genişletmek için tıkla... ŞikayetVar sitesi sadece şikayetlerin yazıldığı bir site, burada nasıl bir yorum olmasını beklediniz ki?
XeYeS dedi: Herkes ŞikayetVar sitesinde gönderilmedi diyor. Genişletmek için tıkla... ŞikayetVar sitesi sadece şikayetlerin yazıldığı bir site, burada nasıl bir yorum olmasını beklediniz ki?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 9 Aralık 2023 #4 XeYeS dedi: Pantolon almayı düşünüyorum herkes Şikayet Var sitesinde gönderilmedi diyor. Bir de kendi sitesinde Trendyol'dan daha ucuz, nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Benim aldığım pantolon gönderildi ama paçaları yırtıktı. Geri iadesi ile vs 2 ay uğraştım.
XeYeS dedi: Pantolon almayı düşünüyorum herkes Şikayet Var sitesinde gönderilmedi diyor. Bir de kendi sitesinde Trendyol'dan daha ucuz, nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Benim aldığım pantolon gönderildi ama paçaları yırtıktı. Geri iadesi ile vs 2 ay uğraştım.
XeYeS Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #5 262364 dedi: Şikayetvar sitesi sadece şikayetlerin yazıldığı bir site, burada nasıl bir yorum olmasını beklediniz ki? Genişletmek için tıkla... Hiçbiriyle ilgilenmemişler. Diğer sitelerde cözüme kavuşmuş şikayetler.
262364 dedi: Şikayetvar sitesi sadece şikayetlerin yazıldığı bir site, burada nasıl bir yorum olmasını beklediniz ki? Genişletmek için tıkla... Hiçbiriyle ilgilenmemişler. Diğer sitelerde cözüme kavuşmuş şikayetler.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.042 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #6 Oradan ürün alınmaz. Müşteri memnuniyetinde sıfırlar. Keyiflerine göre yardımcı oluyorlar.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 9 Aralık 2023 #7 Güvenilir. Kendi sitesinden alırsanız iade etme durumunda kargo ücretini siz ödersiniz. Trendyol'da öyle bir sorun yok. Eğer sürekli alışveriş yapmayı düşünüyorsanız 1 sefer Trendyol'dan alın. Beğenirseniz öyle kendi sitesinden almaya başlayın.
Güvenilir. Kendi sitesinden alırsanız iade etme durumunda kargo ücretini siz ödersiniz. Trendyol'da öyle bir sorun yok. Eğer sürekli alışveriş yapmayı düşünüyorsanız 1 sefer Trendyol'dan alın. Beğenirseniz öyle kendi sitesinden almaya başlayın.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 9 Aralık 2023 #8 XeYeS dedi: Hiçbiriyle ilgilenmemişler. Diğer sitelerde cözüme kavuşmuş şikayetler. Genişletmek için tıkla... Her site sahibi ŞikayetVar sitesine destek vermek zorunda değil.
XeYeS dedi: Hiçbiriyle ilgilenmemişler. Diğer sitelerde cözüme kavuşmuş şikayetler. Genişletmek için tıkla... Her site sahibi ŞikayetVar sitesine destek vermek zorunda değil.