Flaw Wear nasıldır?

Makaleler
3
Daha önce Flaw Wear'dan alışveriş yapmış biri var mı? Ürünleri nasıl memnun kaldınız mı?

Ceketleri dışın da kaliteli sweatleri ve pantlarını öneririm.

185 90 kilo birine oversize sweatshirt hangi beden almalıyım sizce? Ne çuval gibi dursun ne de dar.

XL hocam güzel oversize olur ama sweatshirten sweatsihrte değişir geç cevap verdim özür dilerim siparişi verdiniz mi yoksa ileride mi vereceksiniz?

XL hocam güzel oversize olur ama sweatshirten sweatsihrte değişir geç cevap verdim özür dilerim siparişi verdiniz mi yoksa ileride mi vereceksiniz?
Daha vermedim. Estağfurullah özre gerek yok hocam.

Şu takım nasıldır sizce almayı düşünüyorum?
@fiqt @TheWind

Son düzenleme:

Güzele benziyor hocam daha önce takım almadım ama aldığım sweatler güzel ve kaliteliydi alabilirsiniz aldıktan sonra görüşlerinizi buraya belirtir misiniz?

Ceketleri dışın da kaliteli sweatleri ve pantlarını öneririm.
Neden ceketleri dışında nasıl bir sorunla karşılaştınız? Ceket almayı düşünüyordum orda şimdi bi tırstım.

Neden ceketleri dışında nasıl bir sorunla karşılaştınız? Ceket almayı düşünüyordum orda şimdi bi tırstım.
Aşırı kalitesiz ama tabi ceketten cekete göre değişir alacağınız ceketin linkini atar mısınız? Ben aldım iki haftada içindeki tüyler çıkmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…