kAlp Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 Flawwear'dan kıyafet almayı düşünüyorum ama Şikayetvar sitesindeki şikayetler pek iç açıcı durmuyor açıkçası kargo açısından. Ne yapmalıyım sizce?
Flawwear'dan kıyafet almayı düşünüyorum ama Şikayetvar sitesindeki şikayetler pek iç açıcı durmuyor açıkçası kargo açısından. Ne yapmalıyım sizce?
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.182 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #2 Sorun yasamazsiniz. Kendim daha once alisveris yaptim oradan.
kAlp Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 fatihnulldreinull dedi: Sorun yasamazsiniz. Kendim daha once alisveris yaptim oradan. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilemiyorum ya Google'dan ve Şikayetvar sitesinden kargoyla ilgili çok şikayet var arada kaldım.
fatihnulldreinull dedi: Sorun yasamazsiniz. Kendim daha once alisveris yaptim oradan. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilemiyorum ya Google'dan ve Şikayetvar sitesinden kargoyla ilgili çok şikayet var arada kaldım.