Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 17 Eylül 2021 #11 301517 dedi: Hocam Felemenkçe de çok farklı olmaz. İspanyolca deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam o Artikeller çok zorladı. Flemenkçede nötr cisimler ve belirtmelere göre ayrılıyor diye biliyorum ama almanca rastgele.
301517 dedi: Hocam Felemenkçe de çok farklı olmaz. İspanyolca deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam o Artikeller çok zorladı. Flemenkçede nötr cisimler ve belirtmelere göre ayrılıyor diye biliyorum ama almanca rastgele.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 17 Eylül 2021 #12 Maryo dedi: Hocam o artikeller çok zorladı. Flemenkçede nötr cisimler ve belirtmelere göre ayrılıyor diye biliyorum ama Almanca rastgele. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi çok yararı olmaz. İspanyolca deneyin isterseniz. 2 artikel var ama kurallı. İlle öğreneceğim derseniz öğrenin tabii.
Maryo dedi: Hocam o artikeller çok zorladı. Flemenkçede nötr cisimler ve belirtmelere göre ayrılıyor diye biliyorum ama Almanca rastgele. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi çok yararı olmaz. İspanyolca deneyin isterseniz. 2 artikel var ama kurallı. İlle öğreneceğim derseniz öğrenin tabii.
Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 17 Eylül 2021 #13 301517 dedi: Hocam dediğim gibi çok yararı olmaz. İspanyolca deneyin isterseniz. 2 artikel var ama kurallı. İlle öğreneceğim derseniz öğrenin tabii. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam Hollanda hayalim var ondan.
301517 dedi: Hocam dediğim gibi çok yararı olmaz. İspanyolca deneyin isterseniz. 2 artikel var ama kurallı. İlle öğreneceğim derseniz öğrenin tabii. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam Hollanda hayalim var ondan.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 17 Eylül 2021 #14 Maryo dedi: Bir de hocam Hollanda hayalim var ondan. Genişletmek için tıkla... Hayalinizin peşinden gidi o halde .
Maryo dedi: Bir de hocam Hollanda hayalim var ondan. Genişletmek için tıkla... Hayalinizin peşinden gidi o halde .
Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 17 Eylül 2021 #15 301517 dedi: Hayalinizin peşinden gidi o halde . Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Almanya türk yuvasına döndü o yüzden Almanya hayalimi bitirdim.
301517 dedi: Hayalinizin peşinden gidi o halde . Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Almanya türk yuvasına döndü o yüzden Almanya hayalimi bitirdim.
Hhobo Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #16 Maryo dedi: Almanca öğreniyordum ama sevemedim bir türlü. Sizce felemenkçeye uğraşsam pişman olur muyum? İngilizcemi iletişim kurabilecek seviyede biliyorum yani pek sorun çekmem konuşmada fenan. Bu arada felemenkçe artikelleri nasıl işliyor? Genişletmek için tıkla... Öğrendin mi?
Maryo dedi: Almanca öğreniyordum ama sevemedim bir türlü. Sizce felemenkçeye uğraşsam pişman olur muyum? İngilizcemi iletişim kurabilecek seviyede biliyorum yani pek sorun çekmem konuşmada fenan. Bu arada felemenkçe artikelleri nasıl işliyor? Genişletmek için tıkla... Öğrendin mi?