4 481374 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 529 Çözümler 1 15 Ekim 2022 #1 Merhaba, Görev Yöneticisi'nde böyle bir hizmet var: Bu hizmet tehlikeli midir? Virüs olabilir mi?
Çözüm 0 0 0xNullCode 15 Ekim 2022 481374 dedi: Evet hocam bende Autodesk yazılımları var. Ondan mıdır yani? Daha önce görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Evet gayet normal, yine de şüpheleniyorsanız örneğin yüksek CPU veya RAM kullanımı gibi. Dosyayı taratmak için VirusTotal'i kullanabilirsiniz.
481374 dedi: Evet hocam bende Autodesk yazılımları var. Ondan mıdır yani? Daha önce görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Evet gayet normal, yine de şüpheleniyorsanız örneğin yüksek CPU veya RAM kullanımı gibi. Dosyayı taratmak için VirusTotal'i kullanabilirsiniz.
sarrowx Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 357 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #2 481374 dedi: Merhaba, Görev Yöneticisi'nde böyle bir hizmet var: Eki Görüntüle 1544865 Bu hizmet tehlikeli midir? Virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... herhangi bir crackli cinema 4d maya veya adobe uygulamalarını indirdinmi? Artı 0 Eksi
481374 dedi: Merhaba, Görev Yöneticisi'nde böyle bir hizmet var: Eki Görüntüle 1544865 Bu hizmet tehlikeli midir? Virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... herhangi bir crackli cinema 4d maya veya adobe uygulamalarını indirdinmi?
KS KS 4 481374 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 529 Çözümler 1 15 Ekim 2022 #3 sarrowx dedi: herhangi bir crackli cinema 4d maya veya adobe uygulamalarını indirdinmi? Genişletmek için tıkla... Crackli hiçbir yazılım yok sistemde. Lisanslı Adobe yazılımları ve çeşitli IDEler var. Artı 0 Eksi
sarrowx dedi: herhangi bir crackli cinema 4d maya veya adobe uygulamalarını indirdinmi? Genişletmek için tıkla... Crackli hiçbir yazılım yok sistemde. Lisanslı Adobe yazılımları ve çeşitli IDEler var.
sarrowx Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 357 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #4 481374 dedi: Crackli hiçbir yazılım yok sistemde. Lisanslı Adobe yazılımları ve çeşitli IDE'ler var. Genişletmek için tıkla... Bende format sonrasında da vardı herhangi bir sorun yoktur hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
481374 dedi: Crackli hiçbir yazılım yok sistemde. Lisanslı Adobe yazılımları ve çeşitli IDE'ler var. Genişletmek için tıkla... Bende format sonrasında da vardı herhangi bir sorun yoktur hocam.
0 0xNullCode Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 38 Çözümler 2 15 Ekim 2022 #5 481374 dedi: Crackli hiçbir yazılım yok sistemde. Lisanslı Adobe yazılımları ve çeşitli IDEler var. Genişletmek için tıkla... Autodesk yazılımları ile alakalı bir servis (eğer sistemde Autodesk yazılımı var ise). Artı 0 Eksi
481374 dedi: Crackli hiçbir yazılım yok sistemde. Lisanslı Adobe yazılımları ve çeşitli IDEler var. Genişletmek için tıkla... Autodesk yazılımları ile alakalı bir servis (eğer sistemde Autodesk yazılımı var ise).
sarrowx Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 357 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #6 0xNullCode dedi: Autodesk yazılımları ile alakalı bir servis (eğer sistemde Autodesk yazılımı var ise). Genişletmek için tıkla... Format sonrası Autodesk'le alakalı hiçbir şey kurmadım ve bende var. 481374 dedi: Crackli hiçbir yazılım yok sistemde. Lisanslı Adobe yazılımları ve çeşitli IDE'ler var. Genişletmek için tıkla... Adobe'yle alakalı bir şey olabilir benim sistemde de Adobe uygulamaları var şu anda kurulu. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
0xNullCode dedi: Autodesk yazılımları ile alakalı bir servis (eğer sistemde Autodesk yazılımı var ise). Genişletmek için tıkla... Format sonrası Autodesk'le alakalı hiçbir şey kurmadım ve bende var. 481374 dedi: Crackli hiçbir yazılım yok sistemde. Lisanslı Adobe yazılımları ve çeşitli IDE'ler var. Genişletmek için tıkla... Adobe'yle alakalı bir şey olabilir benim sistemde de Adobe uygulamaları var şu anda kurulu.
0 0xNullCode Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 38 Çözümler 2 15 Ekim 2022 #7 sarrowx dedi: Format sonrası Autodesk'le alakalı hiçbir şey kurmadım ve bende var? Genişletmek için tıkla... Koyduğum tepki bu dediğiniz için değildi, Windows ile gelen bir şey olmadığından emin olduğum için doğru bulmadım. Sebebi çeşitli uygulamalardan olabilir bilemem, dosya konumunu açıp dosyayı VirusTotal'e atmayı deneyin. Artı 0 Eksi
sarrowx dedi: Format sonrası Autodesk'le alakalı hiçbir şey kurmadım ve bende var? Genişletmek için tıkla... Koyduğum tepki bu dediğiniz için değildi, Windows ile gelen bir şey olmadığından emin olduğum için doğru bulmadım. Sebebi çeşitli uygulamalardan olabilir bilemem, dosya konumunu açıp dosyayı VirusTotal'e atmayı deneyin.
sarrowx Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 357 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #8 0xNullCode dedi: Koyduğum tepki bu dediğiniz için değildi, Windows ile gelen bir şey olmadığından emin olduğum için doğru bulmadım. Sebebi çeşitli uygulamalardan olabilir bilemem, dosya konumunu açıp dosyayı VirusTotal'e atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağol hatamı söylediğin için düzelttim. Artı 0 Eksi
0xNullCode dedi: Koyduğum tepki bu dediğiniz için değildi, Windows ile gelen bir şey olmadığından emin olduğum için doğru bulmadım. Sebebi çeşitli uygulamalardan olabilir bilemem, dosya konumunu açıp dosyayı VirusTotal'e atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağol hatamı söylediğin için düzelttim.
KS KS 4 481374 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 529 Çözümler 1 15 Ekim 2022 #9 0xNullCode dedi: Autodesk yazılımları ile alakalı bir servis (eğer sistemde Autodesk yazılımı var ise). Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende Autodesk yazılımları var. Ondan mıdır yani? Daha önce görmemiştim Artı 0 Eksi
0xNullCode dedi: Autodesk yazılımları ile alakalı bir servis (eğer sistemde Autodesk yazılımı var ise). Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende Autodesk yazılımları var. Ondan mıdır yani? Daha önce görmemiştim
0 0xNullCode Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 38 Çözümler 2 15 Ekim 2022 #10 481374 dedi: Evet hocam bende Autodesk yazılımları var. Ondan mıdır yani? Daha önce görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Evet gayet normal, yine de şüpheleniyorsanız örneğin yüksek CPU veya RAM kullanımı gibi. Dosyayı taratmak için VirusTotal'i kullanabilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
481374 dedi: Evet hocam bende Autodesk yazılımları var. Ondan mıdır yani? Daha önce görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Evet gayet normal, yine de şüpheleniyorsanız örneğin yüksek CPU veya RAM kullanımı gibi. Dosyayı taratmak için VirusTotal'i kullanabilirsiniz.