Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 17 Temmuz 2022 #1 Navigation barı ve içerisinde ki elemanları flexbox kullanarak yerleştirdim. Şu elemanı sağa yaslamak için ne yapmalıyım? Float çalışmıyor Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2022
Navigation barı ve içerisinde ki elemanları flexbox kullanarak yerleştirdim. Şu elemanı sağa yaslamak için ne yapmalıyım? Float çalışmıyor
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 17 Temmuz 2022 #2 Kendine ait bir class verip o classa CSS ile margin-left: auto; verirseniz olacaktır. Eğer olmazsa kodunuzu paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabilir.
Kendine ait bir class verip o classa CSS ile margin-left: auto; verirseniz olacaktır. Eğer olmazsa kodunuzu paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabilir.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 23 Temmuz 2022 #3 Ecmel dedi: Kendine ait bir class verip o classa CSS ile margin-left: auto; verirseniz olacaktır. Eğer olmazsa kodunuzu paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Elemanı flexbox içine almayayıp float: Right ile sağa yasladım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2022
Ecmel dedi: Kendine ait bir class verip o classa CSS ile margin-left: auto; verirseniz olacaktır. Eğer olmazsa kodunuzu paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Elemanı flexbox içine almayayıp float: Right ile sağa yasladım.
flayzeraynx Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 663 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek UI/UX Architect 12 Ağustos 2022 #4 Primearc dedi: Navigation barı ve içerisinde ki elemanları flexbox kullanarak yerleştirdim. Şu elemanı sağa yaslamak için ne yapmalıyım? Float çalışmıyor Eki Görüntüle 1454294 Genişletmek için tıkla... En sondaki elemanin kendisine align-self: right; atayabilirsiniz.
Primearc dedi: Navigation barı ve içerisinde ki elemanları flexbox kullanarak yerleştirdim. Şu elemanı sağa yaslamak için ne yapmalıyım? Float çalışmıyor Eki Görüntüle 1454294 Genişletmek için tıkla... En sondaki elemanin kendisine align-self: right; atayabilirsiniz.