Flexy Silver alınır mı?

fallxry

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Kasa ve SSD düşürebilirsiniz başka düşürülecek veya düşürülmeye değer parça yok sistemde.

Bu sistemi özelleştirme kısmından en düşük donanımlı olacak şekilde değiştirseniz bile fiyat yaklaşık 6600 TL oluyor.

Şu an düşürebileceğiniz en iyisi Apacer Panther AS340 gibi gözüküyor ancak 240 GB yeter mi bilemedim.
Önerebileceğin başka 6000TL Sistem varmı? 1660Super olursa sevinirim eğer olmazsa 1650Superde olur.

Önerebileceğin başka 6000TL Sistem varmı? 1660Super olursa sevinirim eğer olmazsa 1650Superde olur.
Hocam aceleniz yoksa beklemenizi öneririm. Stok durumu düzeldiğinde 6000 TL bütçeye RTX bile alabilirsiniz.

Hocam valla stok durumu düzelse bile fiyatlar aynı kalır ama bakıcaz acelem yok.
Fiyatların aynı kalacağını düşünmüyorum. Şuan ki fiyat durumu stok sorunundan kaynaklanıyor. Durum düzelince fiyatlar eski haline dönmese de hatırı sayılır bir miktar düşecektir.

Fiyatların aynı kalacağını düşünmüyorum. Şuan ki fiyat durumu stok sorunundan kaynaklanıyor. Durum düzelince fiyatlar eski haline dönmese de hatırı sayılır bir miktar düşecektir.
İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…