E Erdem1 Femtopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar iki sistem var. İlkinden SSD'yi çıkaracağım, işlemci R5 3600 Pro olacak ve PSU 600W FSP olacak. İkincisinden ise SSD'yi çıkarıp kasayı Gamepower Horizon yapacağım. Flexy Silver PBM | Intel i5-14600K | 32 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Lord X | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu iki sistemden hangisi alınır ya da alınır mı? RTX 3060'ı bekleyin dediler bekledim ama sonuç ortada.
Arkadaşlar iki sistem var. İlkinden SSD'yi çıkaracağım, işlemci R5 3600 Pro olacak ve PSU 600W FSP olacak. İkincisinden ise SSD'yi çıkarıp kasayı Gamepower Horizon yapacağım. Flexy Silver PBM | Intel i5-14600K | 32 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Lord X | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu iki sistemden hangisi alınır ya da alınır mı? RTX 3060'ı bekleyin dediler bekledim ama sonuç ortada.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #2 Üstteki parçalar olarak kaliteli. Ama performans olarak aşağıdaki daha mantıklı. Eğer aşağıdakinin PSU'sunu değiştirebiliyorsanız onu alın.
Üstteki parçalar olarak kaliteli. Ama performans olarak aşağıdaki daha mantıklı. Eğer aşağıdakinin PSU'sunu değiştirebiliyorsanız onu alın.
EmirFatih Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Şubat 2021 #3 Aşşağıdakinin PSU'sunu değiştirebiliyorsanız daha mantıklı.Üsttekini alıp işlemcinizi overclock ile daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz.
Aşşağıdakinin PSU'sunu değiştirebiliyorsanız daha mantıklı.Üsttekini alıp işlemcinizi overclock ile daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz.
E Erdem1 Femtopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #4 EmirFatih dedi: Aşşağıdakinin PSU'sunu değiştirebiliyorsanız daha mantıklı.Üsttekini alıp işlemcinizi overclock ile daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 10400f almak istiyorum ama pau tu beğenmedim ve Asus rogta var kararsız kaldım
EmirFatih dedi: Aşşağıdakinin PSU'sunu değiştirebiliyorsanız daha mantıklı.Üsttekini alıp işlemcinizi overclock ile daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 10400f almak istiyorum ama pau tu beğenmedim ve Asus rogta var kararsız kaldım
EmirFatih Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Şubat 2021 #5 Sanırım PSU değişmiyor. PSU'nun o kadar sorun olacağını düşünmüyorum. Ben olsam ryzen sistemi alırdım.
Sanırım PSU değişmiyor. PSU'nun o kadar sorun olacağını düşünmüyorum. Ben olsam ryzen sistemi alırdım.