Flicker nasıl anlaşılır?

Jex Blake

Hectopat
Monitörüm: ASUS VG249Q ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Ekran kartım: EVGA 1660 Super EVGA GeForce GTX1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
DisplayPort kablom: https://www.hepsiburada.com/paugge-...-entdp1420-p-HBV00000HXYN5?magaza=Hepsiburada.

Bu PC'de G-SYNC'i açtım ve çok nadir internette gezinirken ekranın üst tarafında saliselik beyaz ekran gelip gidiyor. Flicker test yapmaya çalıştım ama nasıl anlaşılacağını bilmiyorum. Eğer flicker varsa bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
Hocam ekranında değil maalesef ekran kartın sorunlu. GTX 1660 Super (Hynix chipset olan serilerin hepsinde bu sorun var). Geçmiş olsun.

bu sorun garanti kapsamına girer mi?

bu sorun garanti kapsamına girer mi?
Çok detaylı bu konuyu yetkililerle konuşmadım ancak sorun chipset kaynaklı olduğu için girmesi gerekli. Ama size tekrardan aynı seri chipsetli bir kartla değişim yapsalar bile aynı sorun olacak Micron serili chipset olanından vermeleri lazım.
Bu sorun NVIDIA tarafından kabul edildi, çözüm bulmaya çalıştıklarını söylediler ancak bulunan bi çözüm yok benim fikrimce düzeltemeyecekler çünkü direk chipsetleri sorunlu

Bu değişim veya iade konusunu Garanti ile görüşürseniz daha net bilgi alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…