Çözüldü Flight Simulator 2020 aşırı yavaş iniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
35 Mbps TurkNet internet kullanıyorum ve Speedtest sonucu böyle:
1645945226526.png

Dün gece 12'de indirmeye koyduğum Flight Simulator 2020, 10 saatte toplam 25 GB indi. Sorun nedir? Sunucularda mı sorun var yoksa bende mi? GTA V'i 6-7 saatte indirmiştim.
1645945314248.png

İnternette CMD komutu yöntemini gördüm fakat 1 gram işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözüm sayılır mı bilmiyorum fakat okuduğum kadarıyla çok kişi bu sorundan muzdarip olmuş. Şu anda oyunu korsan olarak Torrent üzerinden indiriyorum ve internet hızımın neredeyse tamamı ile süper bir hızda iniyor, orijinal oyundan devam etseydim 2-4 gün arası bir indirme olacaktı ama şu anda 5-6 saatte bitecek. Ben XBOX Game Pass'e para verdiğim için korsanı gönül rahatlığıyla indirdim çünkü parasını ödediğim ürünün orijinali bozuk. Burada link veya ad vermeyeceğim çünkü korsana teşvikten yasaklanabilirim. İyi günler.
Benim de internet değerlerim seninki gibi benim de çok yavaş inmişti 2 güne yakın sürmüştü geceleri kapamıştım sadece galiba göründüğünden arkada bir şeyler indiriyor ya da bilmiyorum ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Çözüm sayılır mı bilmiyorum fakat okuduğum kadarıyla çok kişi bu sorundan muzdarip olmuş. Şu anda oyunu korsan olarak Torrent üzerinden indiriyorum ve internet hızımın neredeyse tamamı ile süper bir hızda iniyor, orijinal oyundan devam etseydim 2-4 gün arası bir indirme olacaktı ama şu anda 5-6 saatte bitecek. Ben XBOX Game Pass'e para verdiğim için korsanı gönül rahatlığıyla indirdim çünkü parasını ödediğim ürünün orijinali bozuk. Burada link veya ad vermeyeceğim çünkü korsana teşvikten yasaklanabilirim. İyi günler.

Çözüm
Hocam indirdiğiniz site FG mi?

Bende de benzer sorun vardı, port yönlendirme, komut dosyasına kod yazma, dns değiştirme hepsini denedim. normalde 50 mbit internetim varken 3 mbit ile indiriyordu. Kaspersky vpn deneme sürümü başlattım(işim bitince iptal edeceğim) app storeden şu an toronto üzerinden 30 mbit ile iniyor. Diğer yöntemlerle çok uğraştım bileydim baştan vpn açardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı