M Munis5056 Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 319 6 Temmuz 2022 #1 Merhaba, oyunda uçağı bir türlü değiştiremiyorum ve ne Dark and Cold'da başlıyor ne de park alanında başlıyor. Ne yapabilirim bilen var mı?
Merhaba, oyunda uçağı bir türlü değiştiremiyorum ve ne Dark and Cold'da başlıyor ne de park alanında başlıyor. Ne yapabilirim bilen var mı?
KS KS M Munis5056 Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 319 6 Temmuz 2022 #11 333657 dedi: Dediğim çözümleri dener misiniz siz cevap verene kadar birbirimize girdik şurada. Genişletmek için tıkla... Oyunun açılmasını bekliyorum şimdi deniyorum sağ ol. Helal edinartık hakkınızı bu seferde gamepass kafayı yedi oyun hiç açılmıyor. 333657 dedi: Uçacağınız uçak ya da uçuşu başlatacağınız havalimanı seçilmiyorsa şu yöntemleri deneyin; *Windows kullanıcı adınızda Türkçe karakter olmamalı. *Sisteme İngilizce dil paketi yükleyin. *Çakışma yapan bir mod var mı kontrol edin. Orijinal oyunda da oluyor bunlar. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Başka çözüm var mı bildiğiniz? Son düzenleme: 6 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
333657 dedi: Dediğim çözümleri dener misiniz siz cevap verene kadar birbirimize girdik şurada. Genişletmek için tıkla... Oyunun açılmasını bekliyorum şimdi deniyorum sağ ol. Helal edinartık hakkınızı bu seferde gamepass kafayı yedi oyun hiç açılmıyor. 333657 dedi: Uçacağınız uçak ya da uçuşu başlatacağınız havalimanı seçilmiyorsa şu yöntemleri deneyin; *Windows kullanıcı adınızda Türkçe karakter olmamalı. *Sisteme İngilizce dil paketi yükleyin. *Çakışma yapan bir mod var mı kontrol edin. Orijinal oyunda da oluyor bunlar. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Başka çözüm var mı bildiğiniz?