Flight Simulator 2020 vs Gerçek Hayat - San Francisco Havalimanı

Makaleler
24
Yer
İstanbul
Oyunun ufak tefek hataları olsa da grafikleri gerçekçi yapılmış. İstediği sistem gereksinimleri abartı tabii ki, oynamak hayal. 777/787 kullanmak isterdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çok gerçekçi olmuş ama bu oyunu açmak içinde çok gerçekçi bir sistem gerekir.

Bu arada ben çok araştırdım ama bir türlü İstanbul Havalimanını göremedim. Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı var ama İstanbul Havalimanı yok. ( Eğer Oyuna sahip olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim. )

Oyun biraz daha yapay duruyor. Gerçek ise solgun duruyor.

Oyun biraz daha iç açıcı görsellikte.

Oyunu oynayabilsem günlük en az 2 saat oynardım.

Oyuna sahibim ve oyunda nedense yeni yapılan havalimanı yok. Yapay zeka değil de elle yapmayı planlıyorlar sanırım. İleride gelir diye düşünüyorum.

Oyuna sahibim ve oyunda nedense yeni yapılan havalimanı yok. Yapay zeka değil de elle yapmayı planlıyorlar sanırım. İleride gelir diye düşünüyorum.
Peki Havalimanının olduğu bölgeye gidebiliyor muyuz? İleride gelir umarım çünkü önemli bir havalimanı.

Peki Havalimanının olduğu bölgeye gidebiliyor muyuz? İleride gelir umarım çünkü önemli bir havalimanı.
Evet gidebiliyoruz ama havalimanı yok. Tam hatırlamıyorum, bakayım bir.

Hedef işareti gibi olan yerler havalimanlarını gösteriyor. Küçük yeşil noktalar diğer online oyuncuları gösteriyor. Küçük beyaz noktalar ise küçük havalimanlarını gösteriyor; LTIC Tuzla Air Base gibi. Bu işaret ise ilgi çekici yerleri gösteriyor; Ayasofya, Topkapı ve Dolmabahçe Sarayları gibi. Yeni havalimanı kuzeybatı yönünde bulunuyor sanırım, onun için bir işaret yok oyunda. Bulunduğu yere oyun içinde de gidip mesaj yazacağım.
Havalimanı'nın olması gereken yerden doğuya doğru giderken bir resim.

Tam olarak olması gereken yere doğru bir resim.
Havalimanı yok, eski bir uydu görüntüsünü kullanmışlar sanırım.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla oyunun uydu görüntüleri 3-4 yıllık. Aslında oyunun değil Bing Maps in demek daha doğru olur çünkü oyunun haritası Bing Maps den tasarlandı.
Bu oyunu oynamak çok isterdim ama 350 TL gibi bir rakam aklımı uçurdu.
Eğer oyunu alıp en azından heves gidermek istiyorsanız Microsoft Store dan gamepass alabilirsiniz. İlk ay için 5.90 TL gibi bir fiyat istiyor. Ayrıca Forza Horizon 4 veya bir çok oyunu da 1 ay için oynayabilirsiniz. Ay sonunda otomatik ödemeyi iptal edersiniz en azından oyunun nasıl olduğunu 1 ay boyunca oynayıp görmüş olursunuz. Ben öyle yaptım ve oyun gerçekten mükemmel, sadece sistemin iyi olması lazım. Şahsen ben 20 fps oyun oynamaya alışık olduğumdan pek sıkıntı çekmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…