Flight Simulator 2024 11 GB normal mi?

slenderblue

Hectopat
Series S üzerinden oynuyorum sadece 11 GB indirme yaptı oyuna girdim ekstra bir indirme güncelleme vesaire oyun içinde yapmadı oyunun normal boyutu bu şekilde mi ben tam anlamadım 2020 olan 180 GB'idi bu oyun neden 11 GB acaba sizde de böyle mi bende mi anormal bir tek?

Oyuna girebildiysen boş ver. Bir de kasma yoksa çok iyi

Steam'de 50GB yazıyordu baktım incelemelerdede bahsetmişler tuhaf.Valheim hocam 1gb mı neydi takılmayın ona :d

Abicim bilgisayardan oynamıyorum konsoldan Series S'den oynuyorum 11 GB indirdim girdim oyuna oyun açılmıyor 2 dakikada bir donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum 180 GB'lık oyun nasıl 11 GB oldu ve neden bu kadar kasıyor bu oyun konsolda oyun zort gibi

Xbox PC'de bile 50 GB indiriliyor. 11 GB indirmesi normal değil. Dosyaları doğrulama gibi bir şey var mı konsolda? Deneyebilirsiniz.

Oyunu daha 5 dakika önce indirdim eksik dosya indirmesi olası değil başka bu şekilde olan var mı acaba?

Hey Allah'ım yarabbim ya yok abi bu oyun olmamış oyunun şu haline olmuş diyen açık para alıyordur Microsoft'tan net.

Son düzenleme:
bende 11 gb indirdim başka bir indirme şeysi çıkmadı.

Sorunu cözebildinizmi bende de 12 GB indi sadece ve oyunun arka planı full siyah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…