Zek_Ç
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- 48 GB
- SSD veya HDD modeli
- SAMSUNG 990 EVO PLUS 1 TB NVMe GEN 4 7150 / 6300MB
- Ekran kartı
- ASUS PRİME RTX 5070 Tİ - O16G NVİDİA GE FORCE RTX
- Anakart
- ASUS ROG STRİX B850- E GAMİNG WİFİ DDR5 8000 MHZ (
- İşlemci
- AMD RYZEN 7 9800X3D 4,7 GHz 96 MB Cache AM5 İşlemc
Flight Simulator 2024'te ayarlarım sistemin otomatik atadığı gibi. Hepsi ful ve 4K çözünürlükte. Ama oyunum akıcı değil evet 4K görsel olarak harika gösteriyor ama akıcılık alamıyorum. Ne önerirsiniz? Bu arada anakartımın üstünde beyaz vag ışığı sabit bir şekilde yanıyor. Kasamı ilk açtığımda böyle bir şey yoktu.
Kasamı ilk toplayıp Fsm'ye girdiğimde 4K 40 - 45 FPS alıyordum. Çok hafif takılmalar oldu 1-2 kere, onun dışında akıcılığı iyiydi. Ama o beyaz ışık yandıktan sonra daha çok takılma ve akıcılıkta sorun yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Sorun çözüldü. İlk olarak RAM‘leri çıkartıp tekrar yerine taktım ve beyaz ışık gitti. Ardından ASUS Armoury Crate girdim. Ana kartım için birçok güncelleme gelmiş. Onları güncelledim. Sonuç Flight Simulator 4K ayarlar ful iken 65-70 FPS arası aldım. DLSS açık. Benimle aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olur bu bilgi belki.
Kasamı ilk toplayıp Fsm'ye girdiğimde 4K 40 - 45 FPS alıyordum. Çok hafif takılmalar oldu 1-2 kere, onun dışında akıcılığı iyiydi. Ama o beyaz ışık yandıktan sonra daha çok takılma ve akıcılıkta sorun yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Sorun çözüldü. İlk olarak RAM‘leri çıkartıp tekrar yerine taktım ve beyaz ışık gitti. Ardından ASUS Armoury Crate girdim. Ana kartım için birçok güncelleme gelmiş. Onları güncelledim. Sonuç Flight Simulator 4K ayarlar ful iken 65-70 FPS arası aldım. DLSS açık. Benimle aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olur bu bilgi belki.
Son düzenleyen: Moderatör: