nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 23 Ağustos 2020 #1 Selamlar Flight Simulator indirmeye çalıştım 1GB inip bitiyor. Oyunu açmaya çalıştım oyunda açılmadı. Silip tekrar yüklemek istedim yine aynı hata.
Selamlar Flight Simulator indirmeye çalıştım 1GB inip bitiyor. Oyunu açmaya çalıştım oyunda açılmadı. Silip tekrar yüklemek istedim yine aynı hata.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.416 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 23 Ağustos 2020 #2 Xbox Launcher'ından açmayı denediniz mi? Oyun kendi içinde indirme yapıyor çünkü. Artı 0 Eksi
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 23 Ağustos 2020 #3 nefersefa dedi: Eki Görüntüle 646456 Selamlar Flight Simulator indirmeye çalıştım 1GB inip bitiyor. Oyunu açmaya çalıştım oyunda açılmadı. Silip tekrar yüklemek istedim yine aynı hata. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden mi indirmeye çalışıyorsunuz? Yeterli depolama alanı var mı? Artı 0 Eksi
nefersefa dedi: Eki Görüntüle 646456 Selamlar Flight Simulator indirmeye çalıştım 1GB inip bitiyor. Oyunu açmaya çalıştım oyunda açılmadı. Silip tekrar yüklemek istedim yine aynı hata. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden mi indirmeye çalışıyorsunuz? Yeterli depolama alanı var mı?
KS KS nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 23 Ağustos 2020 #4 Longhorn dedi: Steam üzerinden mi indirmeye çalışıyorsunuz? Yeterli depolama alanı var mı? Genişletmek için tıkla... C'de yok ama D'de var. Game Pass aldım yani Microsoft Store'den indirmeye çalışıyorum. Longhorn dedi: Steam üzerinden mi indirmeye çalışıyorsunuz? Yeterli depolama alanı var mı? Genişletmek için tıkla... Zaten yüklerden D'yi seçiyorum. Motionless IN White dedi: Xbox Launcher'ından açmayı denediniz mi? Oyun kendi içinde indirme yapıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani PC'de mi? Artı 0 Eksi
Longhorn dedi: Steam üzerinden mi indirmeye çalışıyorsunuz? Yeterli depolama alanı var mı? Genişletmek için tıkla... C'de yok ama D'de var. Game Pass aldım yani Microsoft Store'den indirmeye çalışıyorum. Longhorn dedi: Steam üzerinden mi indirmeye çalışıyorsunuz? Yeterli depolama alanı var mı? Genişletmek için tıkla... Zaten yüklerden D'yi seçiyorum. Motionless IN White dedi: Xbox Launcher'ından açmayı denediniz mi? Oyun kendi içinde indirme yapıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani PC'de mi?
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 23 Ağustos 2020 #5 nefersefa dedi: C'de yok ama D'de var. Game Pass aldım yani Microsoft Store'den indirmeye çalışıyorum. Zaten yüklerden D'yi seçiyorum. Nasıl yani PC'de mi? Genişletmek için tıkla... Zaten D'ye yüklemek için önce C'ye yüklüyor gibi bir şey oluyor. Belki de sorununuzun sebebi bu olabilir. (Ama olmaya da bilir.) Artı 0 Eksi
nefersefa dedi: C'de yok ama D'de var. Game Pass aldım yani Microsoft Store'den indirmeye çalışıyorum. Zaten yüklerden D'yi seçiyorum. Nasıl yani PC'de mi? Genişletmek için tıkla... Zaten D'ye yüklemek için önce C'ye yüklüyor gibi bir şey oluyor. Belki de sorununuzun sebebi bu olabilir. (Ama olmaya da bilir.)
daggerunion Decapat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #6 nefersefa dedi: Eki Görüntüle 646456 Selamlar Flight Simulator indirmeye çalıştım 1GB inip bitiyor. Oyunu açmaya çalıştım oyunda açılmadı. Silip tekrar yüklemek istedim yine aynı hata. Genişletmek için tıkla... İnen kısım sadece launcher. Masaüstüne launcher atıyor açınca update kısmına tıkayıp asıl yüklemeyi yapıyor. Artı 0 Eksi
nefersefa dedi: Eki Görüntüle 646456 Selamlar Flight Simulator indirmeye çalıştım 1GB inip bitiyor. Oyunu açmaya çalıştım oyunda açılmadı. Silip tekrar yüklemek istedim yine aynı hata. Genişletmek için tıkla... İnen kısım sadece launcher. Masaüstüne launcher atıyor açınca update kısmına tıkayıp asıl yüklemeyi yapıyor.