Flight Simulator ucuza key olarak satın alınabilir mi?

Random keylere aldanmayın. Güvenilir sitelerden key olarak FS alabilirsin. Veya ben gerçekten güvenli olsun istiyorum dersen arkadaşların dediği gibi Game Pass alabilirsin.
gamepass alacağım mantıklı duruyor da gamepass'in olayını çözmeye çalışıyorum. gamepass ve ea play katalogundaki tüm oyunlar oynanabiliyor mu aylık abonelik süresince?
Bir de xbox live gold varmış. Onun 3 aylığı daha ucuza geliyor gibi. Aynı özellikleri içermiyor ama sanırsam? Okudum bir şeyler de karışık geldi pek o yüzden soruyorum.

Xbox Game Pass ile Xbox Game Pass'e dahil olan ve aynı zamanda EA Play'e dahil olan tüm oyunlar oynanabiliyor mu sınırsız bir şekilde? Fakat Steam'le alakası yok sanırım değil mi?

Xboss Game Pass ana sitesinden mi önerirsiniz yoksa daha ucuza mesela 12 aylık satan bir yer var mıdır?

Xbox'ın kendi sitesinden 30 ₺'ye her ay ödeyip 12 ay kullanırsanız 360₺ fiyat çıkıyor. Tek bir oyuna vermektense Game Pass daha mantıklı. 12 aylık Game Pass peşin ödeyeyim diyorsanız Microsoft Destek'e iletişime geçebilirsiniz, oradan da 1 yıllık 2 yıllık alanlar da var. Daha da uygun olabiliyor.

Xbox'ın kendi sitesinden 30 ₺'ye her ay ödeyip 12 ay kullanırsanız 360₺ fiyat çıkıyor. Tek bir oyuna vermektense Game Pass daha mantıklı. 12 aylık Game Pass peşin ödeyeyim diyorsanız Microsoft Destek'e iletişime geçebilirsiniz, oradan da 1 yıllık 2 yıllık alanlar da var. Daha da uygun olabiliyor.
amerikan store'da sanırım 3 aylık 1 dolara düşmüş. ondan alınabilir mi acaba? İlla TR sitesinden mi almak gerekir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı