3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 24 Mayıs 2020 #11 kakaolupuding dedi: Logitech 3D Extreme Pro alacağım sanırım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim durumum sadece ona yetti hep Extreme Pro kullanıyorum. Kullanışlı gerçekten. Tuş sayısı fazla ve hassas.
kakaolupuding dedi: Logitech 3D Extreme Pro alacağım sanırım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim durumum sadece ona yetti hep Extreme Pro kullanıyorum. Kullanışlı gerçekten. Tuş sayısı fazla ve hassas.
Y Yusufcandem Centipat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #12 kakaolupuding dedi: Merhaba, FSX için ucuz ekipman bakıyorum 2.el olmasa sevinirim. İlk kez FSX'de uçak uçuracağım ve ilk uçuş Simulator'ü deneyimim olacak. Ucuz veya kullanıp beğendiğiniz uygun fiyatlı ekpman önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Mouse klavye yetiyor fsx için aslında ama Logitech X3D joystick alabilirsin
kakaolupuding dedi: Merhaba, FSX için ucuz ekipman bakıyorum 2.el olmasa sevinirim. İlk kez FSX'de uçak uçuracağım ve ilk uçuş Simulator'ü deneyimim olacak. Ucuz veya kullanıp beğendiğiniz uygun fiyatlı ekpman önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Mouse klavye yetiyor fsx için aslında ama Logitech X3D joystick alabilirsin