Rota bilgisayarına yüklü mü? ve airbus mı boeing mi kullanıyorsun?Flight Simulator'de uçağı Auto pilota alıyorum ama gitmesi gereken rotada gitmiyor. rotaya doğru dönüyor döndükten sonra rota dışında dümdüz gidiyor.
Rota uçuş bilgisayarına yüklü mü? Ve Airbus mı Boeing mi kullanıyorsun?
Yanlış hatırlamıyorsam Auto pilot düğmesine bastıktan sonra nav düğmesine basman gerek. Çünkü autopilot nereye gideceğini bilmiyor. Ekrandaki magenta çizgiyi takip etmesi gerek nav düğmesine basınca.
Yanlış yazmış olabilirim, öyleyse umarım biri beni düzeltir.
Tamam kontrol ettim şimdi rota yüklü uçuşa başlıyor oyun. Arkadaşın dediği gibi auto pilotu açın sonra nav düğmesine basın. Yada heading ile yönlendirebilirsin.Airbus kullanıyorum ayrıca rota uçuş derken ne demek istediniz?
nav modunu açıyorum ama rotada gitmiyorTamam kontrol ettim şimdi rota yüklü uçuşa başlıyor oyun. Arkadaşın dediği gibi auto pilotu açın sonra nav düğmesine basın.
nav tuşu nerede gerçekten ? airbus'ta öyle bir şey göremedimYanlış hatırlamıyorsam auto pilot düğmesine bastıktan sonra nav düğmesine basman gerek. Çünkü autopilot nereye gideceğini bilmiyor. Ekrandaki magenta çizgiyi takip etmesi gerek nav düğmesine basınca.
Yanlış yazmış olabilirim, öyleyse umarım biri beni düzeltir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.