FlightAware ADS-B alınmalı mı?

Her başvuran alamıyor. Ben yaklaşık 1 sene önce başvurdum fakat konumumdan dolayı göndermediler. Konumuzda radar konusunda bir eksiklik yoksa, göndermiyorlar.
 
Her başvuran alamıyor. Ben yaklaşık 1 sene önce başvurdum fakat konumumdan dolayı göndermediler. Konumuzda radar konusunda bir eksiklik yoksa, göndermiyorlar.
Konumum Marmaris. Dalaman ve Bodrum için verebilirler.
Başvuruda bulundum. Eğer bir haber gelir ise detayları paylaşacağım. @Asım Demir
@painkiller @Jira
387423
 
Son düzenleme:
@Spotter bilgilendirirsen sevinirim cidden dostum. Eğer o bölge için kabul alırsan ben de Fethiye üzerinden gösteririm lokasyonu:) @Asım Demir sen İstanbul üzerinden mi gösterip red almıştın acaba? Ona göre İstanbul'u hiç karıştırmayayım çünkü:)
 
Oraya yakın olmak ne mümkün:) İstanbul'da bile değil orası:) Ben Ataşehir civarıdayım.
Hocam İzmir'de o kadar çok başvuran var ki, İzmir'in en uç köşesinden bile başvursanız kabul edilmiyorsunuz maalesef. Bu arada, onu evinde koymak zararlı değil mi? O cihaz da radyasyon yayıyor sonuçta, değil mi? Ben şahsen ilk düşünmüştüm, ancak reddedilince tekrardan başvurmadım başka bir lokasyondan. Bu arada moderatör değil misiniz artık? @painkiller
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı