Flipbuds Pro 1399TL

TechnOm4n

Decipat
Daha fazla  
F/P oranı oldukça yüksek olan. Ve zaten normal fiyatıyla bile hakkını fazlasıyla veren bir tam kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklık. Mikrofonu da ses kalitesi de oldukça iyi. Bu fiyatlarda arayan olur, almak ister diye paylaşayım dedim. Şu ana kadar düştüğü en uygun fiyatlardan biri durumunda.
Kendim bireysel olarak denemediğim için tam bir garanti veremesem de gördüğüm birçok yerde özellikle fiyatı ile de birlikte mikrofon ve ses kalitesi toplamında Airpods Pro'dan daha memnun kalınan bir model. Özellikle Android kullanıcıları tam fonksiyonlu kullanabileceği için tercih edebilir.

1200₺'ye Outlet olarak satılıyor. Bilgim yok ancak eğer dediğiniz gibi bir kulaklıksa 1400₺'ye hem Amazon güvencesiyle hem de ucuza almak süper olur.
Ben de başta beklemiyordum bu kadar kaliteli olmasını/beğenilmesini ama Xiaomi yazılım konusunda ne kadar zayıf kalsa da ilginç bir şekilde ses konusunda çok başarılı gerçekten.

Satıcının altında ve internette uygulaması için çok fazla kötü yorum var. Kulaklığın uygulaması olan Earbuds uygulamasında kulaklığın olmaması ve bundan kaynaklı kulaklığın ANC özelliği kullanılamıyormuş. Gördüklerim bunlar kulaklığı denemediğim için yorum yapamıyorum ama bilginiz varsa belirtilen sorunlar var mı?

@TechnOm4n

Satıcının altında ve internette uygulaması için çok fazla kötü yorum var. Kulaklığın uygulaması olan Earbuds uygulamasında kulaklığın olmaması ve bundan kaynaklı kulaklığın ANC özelliği kullanılamıyormuş. Gördüklerim bunlar kulaklığı denemediğim için yorum yapamıyorum ama bilginiz varsa belirtilen sorunlar var mı?

@TechnOm4n
Benim de fazla göz önünde/kullanıcı bilgim yok. Sadece fiyatına göre ses ve mikrofon kalitesini birçok yerde çok övdüklerini duydum. ANC konusunda çok övüldüğünü zaten görmedim. Birkac videoda Airpods Pro 3. nesil ve bazı modellerle karşılaştırıldığını çok gördüm. Ortalamada(1 kişi dışında) seste en beğenilen model olmuştu, 2. Airpods Pro oluyordu. ANC konusunda zaten Airpods Pro 3. nesil net kazanmıştı. Baya yol ediyor diyorlar sesi. Ama fiyat farkına göre ben de Flipbuds Pro'nun tercih edilebileceğini buradan düşündüm.

Jabra'nın ses kalitesi iyi ama mikrofon ve ANC konusunda zayıf. Modellerin tasarımları da zaten dinlemeye yönelik. Ben genel kullanım icin uygun bir kulaklık olarak bu indirimi paylaşmak istedim. Sony kulaklıklar hakkında pek bilgim yok. Onları pek araştırmadım. @T21

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı