D Draxinn Zeptopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 0 21 Ağustos 2023 #1 Arkadaşım Amerika'dan Flipper Zero gönderse gümrüğe takılır mı? Son düzenleme: 21 Ağustos 2023
UmutAB Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #2 Belli olmaz dostum bırısını tanıyorum o getırtıyor onunla konusun ıstersenız.
D Draxinn Zeptopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 0 21 Ağustos 2023 #3 UmutAB dedi: Belli olmaz dostum bırısını tanıyorum o getırtıyor onunla konusun ısterse Genişletmek için tıkla... Olabilir kimdir kendisi acaba?
UmutAB dedi: Belli olmaz dostum bırısını tanıyorum o getırtıyor onunla konusun ısterse Genişletmek için tıkla... Olabilir kimdir kendisi acaba?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.191 Makaleler 3 Çözümler 83 21 Ağustos 2023 #4 UmutAB dedi: Belli olmaz dostum bırısını tanıyorum o getırtıyor onunla konusun ıstersenız. Genişletmek için tıkla... Yasadışı bir şey bu. Eğer yardım edersen ban yersin diye düşünüyorum. Draxinn dedi: Arkadaşım Amerika'dan Flipper Zero gönderse gümrüğe takılır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatı pahalı olduğu için takılır.
UmutAB dedi: Belli olmaz dostum bırısını tanıyorum o getırtıyor onunla konusun ıstersenız. Genişletmek için tıkla... Yasadışı bir şey bu. Eğer yardım edersen ban yersin diye düşünüyorum. Draxinn dedi: Arkadaşım Amerika'dan Flipper Zero gönderse gümrüğe takılır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatı pahalı olduğu için takılır.